Uncategorized

Iskustveno Doživi Svjetlost Svoje Duše – 07.12. – 21.12.2023.

ZAJEDNIČKA KONTEMPLACIJA ZA DUŠU

“ISKUSTVENO DOŽIVI SVJETLOST SVOJE DUŠE”

07.12. – 21.12.2023.

6 online termina ZOOMom

 

 

“Svatko tko pozove Stvoritelja u potpunoj vjeri, iskreno iz srca, sigurno će ga čuti i primiti sve ono što je srcem tražio.” N.D.Walsch

Zima je od prirode dato vrijeme da zaronimo duboko unutar sebe i tamo potražimo ono što tražimo čitavog života izvan sebe. Koliko god bili uspješni i zadovoljni svojim životom, najdublji mir, sigurnost i ispunjenje nikad nisu trajne, već povremene pojave ili stanja. Oni ustvari nisu niti mogući dok ne znamo tko smo, odakle dolazimo, zašto smo uopće ovdje i čemu služi život.

Posljednjih godina tijekom prosinca imam se potrebu zavući duboko u odaje svoje duše i uopće ne izlaziti iz tog stanja. Tamo se nalazi riznica mudrosti i znanja, ne samo moja, nego svačija. Zato mi je to vrijeme sveto i važno. Iako mi je povezanost sa dušom i inače silno važna i nema dana da svjesno nisam u stanju svjesne povezanosti sa dušom barem na tren, prosinac je vrijeme kada moje biće prirodno ima potrebu biti stalno u tom stanju.

Ove je godine do mene došla predivna knjiga pisana 40.-tih godina prošlog stoljeća, autora Josepha S. Bannera, a prevedena je na hrvatski jezik 1990. godine. Naslov djela je Impersonalni Život. Na svega stotinjak stranica nalaze se duboke riječi za koje imate osjećaj dok ih čitate da vam se Stvoritelj obraća direktno. Te riječi dopiru duboko i osvijetljavaju iznutra svu tamu iluzija, strahova, otpora, neznanja i svega ostalog što stoji na putu do potpunog prepuštanja onom jedinom od kojeg smo svi nastali.

Uvod i prvo poglavlje knjige sam pročitala u ovom videu, pa vas pozivam da odvojite 15 minuta vremena i osjetite je li to štivo koje vas je pozvalo da o njemu kontemplirate.

Koliko god da vjerujemo u Stvoritelja, Zakone Univerzuma, Život,… najčešće tijekom raznih životnih iskušenja pokleknemo u svojoj vjeri. Tada postajemo kao list na vjetru i osjećamo se jadni i mali u odnosu na iskušenja sa kojima smo suočeni. Borimo se i batrgamo kako znamo i umijemo, sve dok ne posustanemo i zavapimo “Bože pomozi!”. Je li da se uvijek nakon takvih trenutaka duboke predaje uvijek dogodi neobičan prevrat nakon kojeg sve krene na bolje?! Koliko god je sve do tog trenutka bilo neugodno, shvatimo da je ta neugoda služila tome da se prepustimo i “predamo” onom nečem što ne poznajemo direktno iako mislimo da u to vjerujemo, ali ostavljamo kao posljednju mogućnost prije “propasti”. Obično se predajemo nakon što smo isprobali sve što znamo ili su nam drugi rekli, kad se čini da više ništa drugo ne postoji da nam pomogne.

Kako bi bilo da se “predamo” već sada? Kako bi bilo da ne moramo prolaziti kroz nelagodu svih otpora da bismo spoznali da STVORITELJ POSTOJI? Kako bi bilo da STVORITELJA UPOZNAMO DIREKTNO? Kako bi izgledalo da imamo istinsko znanje da on postoji i da on više nije netko u kog više ili manje vjerujemo, nego netko za kojeg 100% iskustveno znamo da postoji i kakva mu je energija i tko smo mi u odnosu na njega?

To su pitanja kojima se bavim godinama i tražim iskustvene odgovore na njih. Knjiga “Impersonalni Život” mi je milovala dušu dok sam je čitala i vodila me u iskustvena stanja koja ne mogu opisati riječima.

Želim duboko meditativno čitanje i kontemplaciju sadržaja te knjige kroz otvoreno polje srca pokloniti sebi i svima koji to osjetite kao čistu želju svog srca, za adventski period koji je ispred nas, kako bismo tamu zimskih noći zamijenili za svijetlo unutrašnjeg bića.

Stoga sam odlučila snimiti knjigu i u niže navedenim terminima sa svima vama koji ste spremni ući u ovaj izazov, kontemplirati o sadržajima koje ću vam ranije poslati na slušanje. Tako ćemo iz tjedna u tjedan proći kroz knjigu i zaJEDNO doći do one točke znanja na koju je svatko ovog trenutka žudnjom svoje duše spreman iskustveno doći.

Termini zoomom od 19 sati u trajanju sat i pol do dva!

četvrtkom: 07.12., 14.12. i 21.12.2023.

utorak: 12.12.2023.

ponedjeljak : 18.12.2023.

Dodatni bonus:

bonus susret: 11.01.2024.

whatsup grupa podrške tijekom trajanja programa

Energetska razmjena

Kako se radi o mom vremenu, energiji, životnom iskustvu i znanju, koje ću dijeliti sa svima vama, energetska razmjena za navedeno iznosi 50 EUR.

Prijave:

Zainteresirani se mogu prijaviti putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)