Uncategorized

INTUITIVNI MJESEČNI PROGRAM ZA ŽENE

INTUITIVNI MJESEČNI PROGRAM za žene

sa Bojanom Svalina

01.02.2022 (mladi mjesec) . – 01.03.2022.

Tijekom 30 dana intuitivnih meditacija u kojima je moćan krug žena zajedno meditirao ujutro i navečer svakog dana po pola sata, primila sam velik broj svjedočanstava koliko su se osobe spojile sa svojim tijelom i intuicijom, osjetile izvor energije u sebi i svjedočile unutarnjoj i vanjskoj promjeni.

Hvala draga, mudra dušo. Sretna sam u ovim vremenima sto imam ovakvu porodicu divnih duša kroz ovo čarobno druženje.To mi daje moć unutar sebe, snagu unutar sebe….vraća me sebi, poštovanju sebe. Iz ovog procesa otvaraju se svjetla …iskre radosnih spoznaja. Kud su veće tvoje Moći ako meni daješ svijest buđenja lične. Rijetki ljudi to rade. Bar ih ja nisam imala. Z.F.”

Kroz vođene meditacije još sam dublje osjetila povezanost sa svojom dušom i Duhom unutar sebe. Još sam im jače povjerovala i dublje im se sa povjerenjem prepustila. Dublje sam osjetila da je dovoljno da SAMO BUDEM ono što JESAM i da se kroz to kanal unutar mene otvara i svjedoči kroz mene istinu postojanja. Nije moje da o njoj mislim ili da nekoga njoj učim. Moje je samo da joj se prepustim i da njome sijam, da joj dopustim da kroz mene djeluje i dotakne sve one koji, jednako kao što sam i ja žudjela, žude za životom iz dubina svog bića.

Jutros tijekom meditacije (posljednja adventska nedjelja) u kojoj mi je intuitivno došlo povezati sve divne duše sa vatrom čiste svijesti unutar njih samih, razbuktala se i moja unutarnja vatra. Nakon meditacije upalila sam muziku i dopustila svom tijelu da se izrazi kroz pokret. Nenadano je vatra unutarnjeg bića iznjedrila jasnu poruku da je došlo vrijeme da se pustim još dublje i da pozovem još jedan sveti krug žena koje osjećaju suštinsku potrebu svog bića da se povežu sa njime.

Dobila sam jasnu uputu da proces treba trajati mjesec dana i da treba početi na mlad mjesec u veljači. Pogledala sam kalendar i ostala osupnuta. Mlad mjesec pada 01.02.2022., a to je datum mog vjenčanja sa drugim suprugom. Dakle, ljubav je tema. Bezuvjetna ljubav. Idemo prema njoj kroz mjesec dana.

Što ćemo raditi?

  • meditirati zajedno svaku večer u 21 sat (zoom platforma),

  • sastati se ONLINE 4 puta, na mjesečeve mijene u 2-satnom intuitivnom razgovoru od 19 do 21 sat (zoom platforma) kojem je svrha buđenje bezuvjetne ljubavi prema svima i svemu unutar svog postojanja, a koji ćemo završiti zajedničkom meditacijom:

    01.02.2022., 08.02.2022., 16.02.2022., 23.02.2022.

  • ono što još ne znam što ćemo još, a sigurna sam da još nešto hoćemo i da će se to otvoriti kroz potrebu grupe, a ja ću to osjetiti i čitavim srcem i dušom dati.

Poziv moje duše je poslat, pisan je u trenu i za one je koje ga dušom osjećaju. Zanimljivo je da je 16.02.2022. pun mjesec, ali i dan Arhanđela Natanijela, velikog transformatora. I po tome vidim i znam da će transformacija biti duboka i podržana. Znam da će se transformirati sve što nas priječi da osjetimo ljubav prema sebi i čitavoj kreaciji i da ćemo nakon ovog zajedničkog procesa početi disati kroz svoju suštinu. I znam da će to biti podržano, lagano, cjelovito i postojano. Prošla su vremena teške transformacije, barem u mom slučaju. Čitavo moje biće se naučilo kroz godine transformirati u ljubavi i nježno, potpuno usklađeno sa svojim postojanjem i potrebama onih oko mene. Moje biće rezonira sa svojom okolinom i usklađuje se sa njom, te živi u harmoniji sa svakim oblikom postojanja. Privremena disharmonija koja se događa uvijek najavljuje novu transformaciju koja je potrebna za još dublju harmoniju. I tako plešemo moja duša i moje postojanje kroz život iz dana u dan, stalno se usklađujući sa zvucima postojanja kreirajući životnu simfoniju i odu lakoće i radosti. I to mi je rečeno da prenesem kroz svoje biće.

Hvala svima koje osjete ovaj poziv, a koji je samo za žene. Osjećam da je ženama potrebno njihovo sigurno mjesto i gnijezdo u kojem se mogu slobodno izraziti i postati umrežene čarobnice koje podupiru jedna drugu.

Energetska razmjena: 1.000 kn ili 150 EUR.

Prijava: putpremasebi@gmail.com

Hvala na prepoznavanju i sudjelovanju u našoj zajedničkoj čaroliji!

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)