Uncategorized

Intuitivne meditacije od 22.11. do 21.12. – 2 puta dnevno svaki dan

Intuitivne meditacije

ujutro i navečer po pola sata

22.11. do 21.12.2021.

Vremena su zahtjevna i mnogi traže pomoć i utjehu na sve strane. U postu kojeg sam napisala 8.11. na svom FB profilu dala sam svoj osvrt na trenutnu situaciju i kako si pomoći, te ću vam post kopirati na kraju ove obavijesti.

Upravo vaši “pozivi upomoć”, kao i moj unutarnji osjećaj da je sada pravo vrijeme da se povežemo sa svojim “unutarnjim ognjištem” ili centrom unutarnje moći, naveli su me da se odlučim učiniti ono što ja mogu kao doprinos razvoju i osnaživanju unutarnje snage svakome tko osjeća da mu je sada ona potrebna. Kako većina vas radi, odlučila sam se ustati ranije, što baš i nije nešto što obožavam, ali osjećam da je potrebno, te zajedno sa vama koji osjećate da je to za vas pravi put – meditirati!

Meditirat ćemo 2 puta dnevno i to:

ujutro od 6.30 do 7 sati

navečer od 21 do 21.30 sati

subotom i nedjeljom ujutro od 8 do 8.30 sati

Meditacije će biti intuitivne, osobno ću ih voditi, a družit ćemo se zoomom.

Svakog jutra pozdravljamo zajedno dan i energetski se pripremamo da ga provedemo u centru unutarnje moći. Svake večeri rezimiramo dan i spremamo se na spavanje povezani sa duhovnim energijama, te otvoreni za procese transformacije kroz snove.

Za sve vas kojima su meditacije, kao i vrijeme koje se za njih treba izdvojiti, izazov, sada imate priliku ući u taj izazov i uz pomoć energije grupe  probiti prepreke i stvoriti važnu naviku povezivanja sa sobom.

Osjećam da je ovo važan korak i da zajedno možemo učiniti mnogo!

Meditacije se neće snimati i nemojte se prijavljivati ukoliko osjećate da nećete moći sudjelovati, jer nema smisla. Ustvari, neka se prijavi svatko tko ovaj poziv osjeća kao istinu i potrebu svoje duše. Svaki mentalni proces koji se javi nakon tog osjećaja je znak da je ovo upravo za vas, baš zato jer se um buni. Ako se mentalni protest javi prvi, onda znate da ovo sigurno nije za vas!

Kada: 22.11. do 21.12.2021. svakodnevno 2 puta dnevno po pola sata

Kako: zoomom, neće se snimati, a uključiti se mogu samo oni koji se prijave i uplate iznos za energetsku razmjenu do 21.11.

Iznos energetske razmjene: 300 kn ili 45 EUR

Prijave na e-mail: putpremasebi@gmail.com

Post na facebooku, objavljen 8.11.2021.:
Posljednjih dana mail box i svi oblici komunikacije su mi zatrpani porukama sličnog sadržaja:
“Dovedena sam u pat poziciju u kojoj se nikako ne osjećam ugodno. Radim u školi i od 4.1. ću se , da bih zadržala posao, morati cijepiti. Ne želim to nikako, želim da mi se sam organizam izbori s virusom. Dovode me u bezizlaznu situaciju, ako se ne cijepim, dobit ću otkaz, i to mi neće donijeti mir, ako se cijepim- ista stvar. Otkaz si ne mogu priuštiti. Što da radim , kako da u miru izađem iz ove situacije? Imaš kakvu ideju?”
Čini se da je ovo pat pozicija. Ali, samo se čini. Nema pat pozicije i nema ili – ili pozicije. To je samo um na djelu, a od povjerenja u dušu i kroz nju u našu istinsku moć – ni traga. Uvida u duboku istinu – tko smo to mi – ni traga! Sva znanja koja smo godinama sakupljali glede duhovnosti i toga tko smo to mi – nula u primjeni!
Sad je vrijeme da doista PRAKTICIRAMO znanje koje smo teoretski sakupljali godinama. Neće i ne može to nitko učiniti za vas. To morate sami. Sad ste na raskršću na kojem odlučujete hoćete li biti žrtva uma i programa uma (sistema) ili ćete uzeti svoju moć u svoje ruke i biti kreator.
Kako se to radi?
Moram vam reći da nećete moći izbjeći:
meditaciju
boravak u netaknutoj prirodi
svjesno proživljavanje svih emocija koje vam se pojave, a ne bježanje od njih
bivanje sa sobom kroz dan svako malo
svjesno promatranje svojih misli
zahvalnost
držanje u svojoj svijesti istine o tome tko ste doista
druženje sa ljudima visoke vibracije i srca otvorenog za ljubav
čitanje literature koja nadahnjuje
ugasiti TV, ne čitati novine niti išta što uvodi strah
birati što ćete gledati i proučavati (stroga selekcija sadržaja i ljudi u vašem životu)
svjesna prisutnost kroz tjelesna osjetila, odnosno bivanje u SADA
Ovo je sada NEOPHODNA NUŽNOST, ako želite doista svoju moć uzeti u svoje ruke i ne biti žrtva nastale situacije, nego iz nje izaći osnaženi, sigurni, zdravi, hrabri, sretni, svjesni i podržani.
Život nije kreiran tako da egzistencijalno patimo, nego da živimo u raju. I moguće je, ali ne bez gore navedenog. Energije su takve da nas lako povuku u beznađe i strah, zato je važno izabrati kojeg ćete vuka hraniti – istinu o vama ili strah koji vam se nameće.
Ovo je individualni proces kroz kolektivna zbivanja i svatko mora sam kroz njega proći. Nije jednostavan, ali je moguć. Kao u filmu Matrix – sada birate crvenu ili plavu pilulu. Ako ga još niste pogledati, toplo sugeriram da ga pogledate.
I za kraj. Ništa nije neispravno. Štogod da izaberete iz kojeg god razloga ili emocije – to je vaš život i vi ćete platiti cijenu za svoj izbor. Odgovornost je odlučiti koju cijenu ste trenutno spremni platiti i uskladiti se sa tim izborom i ne više razmišljati o drugom izboru ili opciji B. I kao što sam rekla, niti jedan izbor nije pogrešan, jer će vam svaki dati iskustvo, a ovdje smo na zemlju došli po iskustva. U duhu smo moćni, a ovdje smo došli toga se sjetiti. I svatko ima svoj put i niti jedan nije ni dobar ni loš. Svaki je vaš i vi odlučujete!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)