BLOG, MOJI TEKSTOVI

Hvala

Ovih dana me čitate više nego ikada dosada i hvala vam na tome. Vidjevši statistiku bloga široko su mi se otvorile oči u ushićenju. Osjećam potrebu reći vam za to hvala. Hvala! Hvala! Hvala!

Beskrajno mi je  zadovoljstvo i čast što mi je dana prilika da svoje iskustvo i znanje širim dalje i da je nekima od vas ono potrebno i dobro došlo. To mi je uvijek potvrda da nisam ozdravila bez razloga i da moj život ima svoju svrhu i smisao. Ima ju on i bez toga, ali milost je kada je ona šira od one osobne kojoj svi prije svega stremimo.

Već neko vrijeme razmišljam o tome da li je pravo vrijeme da krenem sa nečim što sam dosada radila samo sa najbližim klijentima ili prijateljima. Objavit ću to za sada sramežljivo, a vrijeme će pokazati koji je pravi razlog moje sramežljivosti :)))

Radi se o “kanaliziranju”. To mi je tako smiješna riječ, morati ću pronaći uskoro onu koja mi više leži. Kanaliziranje je povezivanje sa vašim vodićima, Anđelima i podsviješću, kao i sa Izvorom svega što postoji  i kroz tu povezanost sa Izvorom, odgovaranje na pitanja koja vas zanimaju. Susret je moguć samo putem skypa, traje oko jedan sat i donacija je 400 kn. Za sve upite i dogovore oko termina možete me kontaktirati na e-mail osobnisvemir@gmail.com.

Hvala!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)