Uncategorized

Energetski proces otpuštanja i iscjeljenja nesvjesnog na pomračenje sunca 30.04.2022.

ENERGETSKI PROCES OTPUŠTANJA I ISCJELJENJA NESVJESNOG

subota 30.04.2022. online zoomom

početak u 20.30 sati

30.04.2022. će biti pomračenje sunca. Ovakav energetski fenomen nije zabilježen preko 2.000 godina. Ne događa se taj fenomen samo toga dana, nego se njegova energija osjeća već sada, a osjećat će se i neko vrijeme poslije njega. Energije pomračenja mjeseca ili sunca su s jedne strane neugodne i nepredvidive, a s druge strane izrazito podržavajuće za osvještavanje i otpuštanje duboko potisnutog ili zaboravljenog sadržaja unutar nas. Ti sadržaji, potaknuti energijom pomračenja, počinju isplivavati iz nas i čini nam se kao da se događa tsunami u našoj svakodnevici. Kao što sam rekla, s jedne strane je jako neugodno, a s druge strane podržavajuće i iscjeljujuće.

Energije pomračenja već su se počele osjećati u kolektivnom energetskom tijelu čovječanstva i iz osobnog iskustva mogu reći da su vrlo snažne. Sinoć sam dobila jasnu informaciju da nam je ovo svima prilika da uradimo veliko unutarnje pospremanje i otvorimo se za primanje podržavajućeg vala energije novog doba, koje je ispred nas. Nova zemlja već postoji u jednoj drugoj realnosti i njezina energija se spušta do našeg sunca, prerađuje se i usmjerava tamo gdje je potrebna. Da bismo se otvorili za njezino primanje, portal koji se događa 30.04. je fenomenalna prilika da energetski i namjerom otpustimo sve ono što nas blokira da se otvorimo za život na višoj vibraciji u skladu sa energijama novog doba kojima koračamo ususret.

Iz tog razloga, u subotu 30.04.2022., održat ću za sve one koji su spremni, energetski vođen proces kidanja svih energetskih veza sa:

  • ometajućim i nepodržavajućim” programima naših predaka koji se prenose iz generacije na generaciju,

  • našim osobnim nepodržavajućim i ometajućim programima koje smo sada spremni otpustiti za naše i najveće dobro svega što postoji,

  • energijom svih odnosa koji nas u ovom trenutku našeg života ometaju da živimo naše potencijale i da se uskladimo sa energijom novog doba.

Proces će biti vrlo dubok i iscjeljujući na svim razinama svih naših tijela, a namjera mu je da nas oslobodi i otvori za novo i najbolje za nas!

Proces ćemo raditi online s početkom u 20.30 sati, putem zooma i trajat će minimalno 1, a maksimalno 2 sata, ovisno o energiji grupe.

Energetska razmjena je 100 kn ili 15 EUR.

Prijave su putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

Hvala svima koji osjete poziv iz duše na tome što svojom energijom šire svjetlost u svijetu!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)