BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Anđeli i ukazanje – Dva videa koja se ne zaobilaze

Oba videa su moja pa djeluje pomalo samohvaljivo kad ih nudim kao nezaobilazne, no obzirom da su snimani iz srca, vjerujem da će svačije srce rado poslušati. Svrha im je da vam otvore i oči i srce kako biste prepoznali suputnike na vašem putu, čuli sve poruke koje trebate čuti, dozvolili nečemu višemu od vas da vas vodi, oslobodili se straha od života, izazova i neprilika, te živjeli u vjeri da sve što činite iz srca je najbolje za vas, ma kako god to u nekim trenucima izgledalo.

Prvi snimljeni video govori o Anđelima u ljudskom obliku koji su uvijek tu za nas kada otvorimo srce.

Drugi video vam već dugo dugujem, jer sam ga najavila prije nekoliko mjeseci, no nikada nije bio pravi trenutak da ga snimim. Radi se o mom iskustvu ukazanja Gospe u Međugorju koje me dotaknulo na svim razinama i koje je bilo okidač koji me doveo do onoga tko sam i što sam danas ne samo ljudski, nego i profesionalno. Imala sam još ukazanja i svako je bilo moćno, ali ovo je nekako posebno smješteno u mom srcu. Poslušajte srcem, jer njime se najbolje čuje.

 

 

 

 

Related Posts

4 thoughts on “Anđeli i ukazanje – Dva videa koja se ne zaobilaze

 1. Natalija napisao:

  Draga Bojana pedivna dva videa …suze su samo krenule..hvala ti što nesebično dijeliš svoju ljubav sa svima nama..svaki put kad otvorim bilo koji tvoj video moja duša prepozna …zato hvala ti od srca..sve što nam treba je u nama samo trebamo dopustiti i voljeti sebe..sve je u savršenom redu.. 🙂

  1. osobnisvemir napisao:

   Hvala tebi na predivnim riječima i na tome što si ogledalo moje duše. Bojana

 2. Marija Kolenko napisao:

  Draga Bojana, predivni video, vaše oči-zraće, ma divni ste i volim vas puno.

  1. osobnisvemir napisao:

   Hvala, draga Marija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)