BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Hajdemo ovdje dijeliti svoje dnevne uvide

Dragi svi koji me čitate i pratite. Danas sam u vrlo visokoj vibraciji od jutra. Zanimljivo je koliko mi je ta vibracija donijela lijepih trenutaka u danu i kako se dan odmotavao baš prema mojim potrebama. Proizvod te vibracije je i ideja da ovdje dijelimo naše uvide ili tzv. “aha efekte” koji nam dođu “kao grom iz vedrog neba”. Ponukao me na tu ideju moj današnji uvid koji mi je došao dok sam gledala jedan stari, veliki hrast i travu koja ga okružuje. Dijelim ga sa vama u videu koji prilažem uz ovaj tekst.

Svi mi imamo različite uvide, koje obično zaboravimo i ne pridajemo im dugo pozornost. Kako im treba pridati pozornost jer su moćni, poželjela sam da ih ovdje bilježimo. Dakle, ako želite, napišite svoj uvid i pošaljite mi ga na mail osobnisvemir@gmail.com i ja ću ga sa velikim zadovoljstvom ovdje objaviti. Ili, možete ga napisati ispod ovog teksta u komentaru, da ga svi mogu čitati u originalu. Kako vam je draže.

Doista vas pozivam da se pridružite, jer će to postati čarobno mjesto mnogih uvida na kojima ćemo svi zajedno rasti i učiti jedni od drugih. Hvala. Hvala. Hvala.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)