Uncategorized

Darivanje

Darovati nekoga, posebno ako ga volimo, je predivno. Darovati prije svega znači da imamo, posjedujemo, možemo stvoriti, kreirati, … Nadalje, to znači da imamo oko sebe ljude koje volimo i koji vole nas. To je ogromno bogatstvo. Posljedično, darivanjem dobivamo. Prvo osjećaj, a onda kroz taj osjećaj sve ostalo što nam je potrebno.

Objavit ću vam dva videa o darivanju. Potpuno su drugačija, iako govore o istoj temi. Jedan govori o tome da trebamo darovati drugima mogućnost da nam pomognu. Razmislite zašto je to onima koji nam pomažu doista dar. Razmislite i zašto je to i vama mnogo veći dar od onoga koji vam donosi pomoć koju ste tražili. Naime, nije smisao u traženju pomoći, nego u vibraciji iz koje je tražimo i zbog čega je uistinu i na koji način tražimo. Vrijedi o tome razmisliti.

Drugi video govori o velikom daru kojeg sam i sama primila prije točno 10 godina i koji sam sa tolikom zahvalnošću prihvatila da ponukana njime odonda darujem druge, a time i sebe, svim darovima koje sam i sama dobila. Poslušajte i osjetite. Ponukani osjećajima, krenite činiti. Sretno!

2 thoughts on “Darivanje

  1. toncika napisao:

    Bojana, gledala sam mnoga tvoja videa, gledala sam i mnoge druge, ali ova dva ….. Najplemenitiji, najmudriji. Kad bih ti barem znala i mogla reci koliko je predivno sto i kako radiš. Ti nisi samo ucitelj, ti si čovjek od krvi i mesa koji se otvaraš hrabro, ljubavno, predivno

    1. osobnisvemir napisao:

      Hvalaaaaa na divnim riječima

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)