Meditacija kidanja veza, Meditacije

KIDANJE VEZA prema Phyllis Krystal

Meditaciju kidanja veza u trajanju 50 minuta prema metodi Phyllis Krystal možete naručiti putem e-maila putpremasebi@gmail.com ili kupiti u webshopu. Šaljem ju preko google diska u mp3 obliku po uplati iznosa od 50 kn, koliko je cijena snimke. Meditaciju možete raditi sami u toplini svog doma ili možete organizirati okupljanje svojih prijatelja, klijenata ili dragih osoba pa ju napraviti zajedno sa njima. Preporučeno je raditi je svaka 2 tjedna, kako biste iz svih svojih odnosa koji vas na bilo kojoj razini “žuljaju” iščistili sve što nije ljubav i unaprijedili ih ili spriječili da vam odnosi koji nisu bazirani na ljubavi crpe energiju ili vas na bilo kojoj razini uneravnotežuju.

Ako osjećate da stojite na mjestu, da ste ulovljeni u odnose sa nekim ljudima ili u iscrpljujuće ponavljanje određenih životnih situacija, došlo je vrijeme da se oslobodite svih spona koje vas sputavaju i ne dozvoljavaju da krenete u život slobodni i neopterećeni utegom prošlosti.
Seansa kidanja veza po metodi Phyllis Krystal je vrlo moćan proces u kojem se naša podsvijest oslobađa svega onoga što nas veže za odnose ili situacije u kojima više slobodno ne dišemo i ne izražamo svoj puni potencijal. Micanjem podsvjesnih blokada otvaramo se za život bez tih sputavajućih utega. Jednako tako, otvaramo se i za taj dosada sputavajući odnos ili situaciju neopterećeni, bez ogorčenosti, zamjeranja, ljutnje i ostalih životno nepodržavajućih uvjerenja i osjećaja. Ako odnos ili situacija živi samo na temelju tih sputavajućih obrazaca, nestati će iz našeg života na najbolji način za nas. Ako sputavajuća uvjerenja blokiraju odnos, njihovim razrješavanjem, odnos će zaživjeti nošen novom kvalitetom.

Slika koja meni najbolje dočarava što je kidanje veza je ogoljelo drvo sa suhim granama. Sve suhe, ne(životne)  grane su naši (ne)potrebni (suhi) izbojci koje (ne)svjesno šaljemo u svijet i na koje se lijepe jednako takve (ne)životne i (ne)podržavajuće energije drugih ljudi. Mi smo te energije privukli svojim “izbojcima”, a mi smo ti koji odlučujemo koje ćemo i kakve osobine (izbojke) uzgajati i shodno tome, kakve ćemo energije, a kroz to i okolnosti i osobe, privlačiti u svoj život.

Vi odlučujete. Svemir vas podržava u svemu što odlučujete. Moj vas osobnisvemir podržava u kidanju veza i svemu onom što vam taj predivan proces može donijeti u život. Vi odlučujete.

Bojana Svalina

Komentari klijenata na proces kidanja veza:

Draga Bojana,

tri dana nisam željela govoriti o iskustvu nakon  rada s kidanjem veza, ali sada mogu. Puno ti hvala na CDima još jednom, zaista su posebni. Tvoj glas je posebne frekvencije i djeluješ jako, jako umirujuće.

Osjećaj je poseban i teško mi je naći prave riječi kojima bih ga opisala.

Hvala.

 

Related Posts

2 thoughts on “KIDANJE VEZA prema Phyllis Krystal

    1. osobnisvemir napisao:

      Vau, baš mi je drago da vam je pomoglo. Mnogima je, metoda je doista moćna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)