Uncategorized

Čarobni retreat na Šolti -kolovoz 2020

Raduje me da već treću godinu za redom organiziram retreat na Šolti. Hvala vam na tome što ste prepoznali takav oblik rada kao vrijedan i koristan i što me time motivirate da ponudim još više i dublje, kako bismo svi zajedno svijet učinili ljepšim mjestom za život.

Ove godine se družimo

23. – 29.08.2020.

Teme: Regreso i hipnoterapija, svjetlosna kozmetologija, um i emocije i kako se sprijateljiti sa njima, put duše, ljubav i njezini izričaji

PROGRAM uz mene održava:

gošća MARTINA RIMAC, hipno i regresoterapeut

Tijekom druženja ćete:

  • biti inicirani u svjetlosnu kozmetologiju (Bojana) i naučiti se koristiti tom moćnom energetskom tehnikom za pomlađivanje tijela i duha. Da, dobro ste pročitali, to je itekako moguće i djeluje!!! To je doprinos koji želim od sebe dati svijetu, jer želim živjeti u svijetu zdravih, vitalnih i dugovječnih ljudi mladolikog izgleda (više o svjetlosnoj kozmetologiji pročitajte na kraju programa)

  • proći duboka unutarnja putovanja u središte uma i duše, povezati se sa

    vodićima i unutarnjim djetetom,

  • proći kidanje veza i čuti poruke Osho zena

  • puuuunoooo pričati i transformirati se u podržavajućem okružju, šetati, družiti se, veseliti, uživati u blagodatima mora i sunca, odmarati i samovati kad nam je to potrebno (intuitivno vodstvo kroz dan)

  • fiiinooo, balansirano i zdravo jesti

  • upoznati prijatelje na koje ste možda čitav život čekali

Navodim samo dio programa po danima koji se odnosi na gošću Martinu Rimac i hipno i regresoterapiju, dok će ostali gore navedeni dio programa biti poput puzzli umetnut u tijek svakog dana, onako kako je najbolje za taj dan, da ne primijetimo da nešto radimo, nego da se osjećamo podržani i sretni:

1.) DAN – Svijest o sebi, svijest o tijelu, svijest o umu

Svijest o sebi: Osvještavamo sebe. Tko smo, gdje smo, kada smo…povezujemo se sa sobom u sada i ovdje.

Svijest o tijelu: Osvještavamo tijelo. Vraćamo svoj duh u tijelo. Većina ljudi, većinu vremena nije prisutna u tijelu, a da toga nisu svjesni. Dok god nismo prisutni u tijelu spiritualni rast je težak. Ne samo spiritualni rast nego i svakodnevni život pa imamo dojam da nam se život događa, a ne da živimo život. Teško nam se povezati s intuicijom, dobiti poruke od vodiča, donijeti bilo kakve odluke.

Svijest o umu: Osvještavamo um. Je li naš um neprestano zaposlen, identificiramo što najviše zaokuplja naš um, koliko smo podložni mišljenima drugih i kroz meditaciju čistimo um od misli koje nam odvlače pažnju ili nas dovode do stanja rastresenosti te ga umirujemo i dovodimo u stanje opuštenosti.

Skeniranje tijela i mudrost tijela: u hipnozi skeniramo tijelo i pronalazimo blokade, boli i bolesti. Zatim vodimo dijalog s blokadom zašto je tu, čija je, čemu nam služi, od čega nas štiti, te ovisno o odgovoru radimo na iscijeljenu.

2.) DAN – Svijest o emocijama, duhovna svijest, upoznavanje esencije svoje duše

Svijest o emocijama: Kako se osjećamo. Možemo li kontrolirati svoje emocije ili smo ponekad prezasićeni njima. Koliko osjećamo ljude oko sebe. Kako postaviti granice.

Duhovna svijest: Duhovna svijest ima dvije strane, intuiciju i način na koji komuniciramo s drugim ljudima. Intuicija je prirodni produžetak naših tjelesnih osjetila. Kako ova svijest raste, naš život postaje kvalitetniji. Kroz meditaciju osvještavamo intuiciju na drugačiji način kako bismo osjetili svijet na dubljem nivou.

Upoznavanje esencije svoje duše: U hipnozi dolazimo do esencije svoje duše, do iskonskog dijela sebe, do onoga tko mi zaista jesmo.

3.) DAN – Otvaranje srca, unutarnje dijete, mudra žena

Kroz hipnozu radimo na otvaranju srca, slušamo poruke srca. Zatim uz pomoć otvorenog srca upoznajemo naše unutarnje dijete. Slušamo poruke djeteta i dajemo mu ono što mu u tom trenutku najviše treba. Na istom putovanju upoznajemo i mudru ženu. Svaka žena unutar sebe ima mudru ženu, onu koja zna kako postupiti, što nam je važno za napraviti…slušamo poruke mudre žene unutar nas.

4.) DAN – Regresija u prošli život i upoznavanje vodiča

Kroz hipnozu idemo na putovanje kroz vrijeme. Prvo idemo u dva sretna događaja iz djetinjstva, onda idemo još dalje, u vrijeme dok smo se pripremali za dolazak na ovaj svijet, u vrijeme kada smo bili beba u maminom trbuhu, a zatim još dalje u jedan od prošlih života koji je u datom trenutku za nas najvažniji za vidjeti. Nakon toga upoznajemo svog vodiča.

5.) DAN – Mijenjanje uvjerenja koja nam više ne služe

Svi mi imamo uvjerenja o sebi, o ljudima i stvarima oko sebe, o odnosima, o ljubavi, novcu, …emocijama. Većinu vremena vjerujemo da su naša uvjerenja istina. Što više vjerujmo da su istina to ona postaju istinitija, odnosno odgovor okoline na naša uvjerenja je takav da nas uvjerava da su ona istina. Kako naučimo nešto novo tako kreiramo novo uvjerenje i ono za nas postaje istina. Ponekad još uvijek držimo stara uvjerenja koja nam više ne služe. Kroz hipnozu ispitujemo koja su to uvjerenja koja nam više ne služe, a još uvijek ih držimo istinitim. Kada to utvrdimo, zamjenjujemo ih novim uvjerenjima.

Što je svjetlosna kozmetologija:

Svjetlosna kozmetologija je duhovno energetska metoda i vrsta energetske nauke pomlađivanja i regeneracije, kako na nivou stanica i DNK, tako i na vanjskom nivou i nivou našeg duha. To je novija nauka koja datira od 2007. godine i popularna je u Njemačkoj, Engleskoj i Rusiji.

Svjetlosna kozmetologija je nauka koja demonstrira kako ljudsko biće može koristiti svjetlosnu energiju u cilju promjene i reprogramiranja sebe i svog organizma. Ljudsko je biće programirano starošću i nećemo se baviti time zbog čega je to tako. Svjetlost i svjetlosna energija oslobađa svaku stanicu ljudskog organizma od programa starosti i uspješno ga puni programom mladosti i zdravlja.

Vanjski efekti se primjećuju već nakon 3 tretmana, a nakon 10 autotretmana ne samo da vam se kvalitet kože drastično mijenja i bore se povlače, nego dolazi do unapređenja vašeg psihofizičkog zdravlja. Energija svjetlosti ostvaruje snažan utisak na psihičko stanje, utječe smirujuće i potiče kod osobe zaboravljene programe duboke radosti i mladosti i mladalačkog duha. Nakon primjene svjetlosne kozmetologije ne samo da lice zasija, nego se mijenja gestikulacija, način odijevanja, bistrina pogleda, način gledanja na život, a sve to zato jer do pomlađivanja dolazi ne samo na fizičkom, nego i na duhovnom, energetskom i informacijskom nivou.

Cijena: 4.500 kn / osobi

Cijena uključuje sve navedene programe i smještaj na bazi polupansiona sa uključenim pićem. Cijena ne uključuje prijevoz (moguć dogovor), troškove izvan smještaja, niti osiguranje.

 

 

Smještaj: Apartmani za 4 osobe, 2 osobe u jednoj sobi. Postoji mogućnost individualnog smještaja u jednoj sobi, uz nadoplatu.

Svaki apartman ima kuhinju, dnevnu sobu, kupaonicu terasu s pogledom na more i dvije spavaće sobe. Svi su apartmani u sklopu iste kuće. Wi-Fi besplatan.

Slike smještaja možete pogledati klikom na svaki pojedini naslov niže naveden:

Apartman Lavanda

Apartman More

Apartman Rustica

Slike okruženja

Obzirom da je broj sudionika ograničen, osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

Za sva dodatna pitanja, kao i za prijavu, molim da koristite e-mail: putpremasebi@gmail.com

Veselim se našem zajedničkom vremenu na Šolti!

Bojana Svalina

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)