BLOG, RADIONICE INTERNETOM

Budi najbolja majka samoj sebi – online edukacija

BUDI NAJBOLJA MAJKA SAMOJ SEBI

ONLINE PROGRAM ZOOMOM

5 MODULA četvrtkom od 19 do 21.30 sati

 04.07., 11.07., 18.07., 25.07. i 01.08.2024.

program duboke unutarnje transformacije

Ova je edukacija za sve žene, bez obzira na godine, a posebno za one koje se osjećaju tijesno u svojoj koži, kronično im nedostaje vremena, te nisu duboko i istinski zadovoljne svojim izborima i načinom života, te su spremne to IZ KORIJENA PROMIJENITI! Posebno je vrijedna i važna za mlade djevojke i žene, koje su na početku svog životnog puta, kako bi njime sigurnije i samopouzdanije koračale.

No, ova edukacija istovremeno nije za svaku ženu.

Ona nije za vas, ako niste spremne promijeniti način gledanja na život, osvijestiti da niste samo fizičko tijelo, ako imate otpor prema tome da shvatite što je to energija i kako je poštovati, ako ste daleko od toga da razumijete što je to svijest i ako niste spremne odvojiti jedan sat dnevno za svoje potrebe. Budite iskrene prema sebi i nemojte činiti korake prema promjeni, ako još za nju niste spremne, jer ovaj program će vas voditi prema promjeni života, naravno na bolje, ali da bi se ona dogodila, morati ćete odvojiti vrijeme za sebe u kojem ćete imati priliku spoznati dijelove sebe koji pružaju otpor toj promjeni.

“Draga moja hrabra ženo!

Put kojim tebe vodi duša je meni nešto fascinantno. Već neko vrijeme sudjelujem u tvojim programima i mogu reći da sam neizmjerno zahvalna na svakoj riječi koju sam čula, na svakoj spoznaji koju sam dobila, na svakoj mojoj “tamnoj ” strani koju sam otkrila i prigrlila. Naučila si me da je tama dio nas isto toliko koliko i svjetlo, da ona samo traži da bude viđena i prihvaćena i onda može proći kroz nas, a da nas ne koči i ne stvara bol. Naučila si me da nije dovoljno biti dobra majka samo drugima, već da to prvenstvno moramo biti sebi i da samo tako možemo svojom vibracijom i namjerom tada to biti i drugima. Činjenica da drugim ljudima, a i svojoj djeci, uzimamo energiju ako nenamireni hodamo kroz život me je zaista prodrmala. Doprla je do mene jer sam bila spremna čuti. Da sam to čula ranije, ne bih vjerojatno ni primijetila. Svaka žena koja ima neku bol na srcu ili duši , neka slobodno uleti u naručje bilo kojeg tvog programa i više nikada neće biti ista. Oko tebe se uvijek skupe duše koje ili već svijetle ili su spremne svijetliti, podržavaju jedne drugu zajedno s tobom u ozračju bez straha od neshvaćanja. Uz to se uvijek dobije više od onog što je prvotno ponuđeno jer tvoje veliko srce ne može, a da ne pruži nešto što uvidiš da bi dušama s kojima radiš služilo i trebalo. Treba te samo slušati srcem, ne umom, jer to što ti pričaš nije u njegovoj domeni, to je put koji samo srce i duša razumiju.
Vječno zahvalna! Jožica “

ZAŠTO SAM ODLUČILA ODRŽATI OVU EDUKACIJU:

Žena sam od 55 godina, koja ništa nije znala o životu i to je skoro platila životom. Od 37. godine učim živjeti ne iz uma i onog što su me naučili, već iz univerzalnih zakona, duše i vlastite životne energije i autoriteta. Trebalo mi je gotovo 10 godina da uspijem u šumi dostupnih informacija, tehnika, učenja, učitelja, OTKRITI što je istina, a što laž, što je suština, a što višak. Narednih godina sam testirala ono što sam osjetila da je suština i ulazila u nju sve dublje i dublje. Iza mene su godine poniranja u sebe i bezvremensko iskuskustvo koje sam kroz to sakupila. Jednako tako, iza mene je iskustvo rada kao savjetnika za osobni razvoj i edukatora, sa nekoliko tisuća klijenata, koji su zajedno sa mnom koračali na putu prema sebi.

Znanje koje ću iznijeti na ovoj radionici je ŽIVOTNO ZNANJE. Ne radi se o teoriji, već o praksi, koja je stvorena kroz život. Učila sam kroz svoja iskustva, ali i kroz rad sa ljudima. Mislim da je malo životnih scenarija koje nisam čula i sa kojima se nisam suočila, što kroz svoj život, što kroz životne priče klijenata.

Ono do čega sam došla me na prvu rastužilo, zato što je samo po sebi očito, a ustvari malo kome je jasno o čemu se radi. MALO JE ŽENA KOJE ZNAJU I JESU MAJKE SAMIMA SEBI. Malo je istinski namirenih žena u smislu da im prošlost ne utječe na sadašnji život. Malo je žena koje znaju što učiniti kad je teško, kad nije sve onako kako nam se čini da bi bilo bolje ili kad izgleda da se sve ruši. Još je manje žena koje znaju kako svoj dan učiniti istinski lijepim, ispunjenim, zabavnim, zahvalnim, ljubavnim, inspirativnim i učinkovitim. S druge strane, jako je puno žena koje rade poslove koje ne vole, nemaju partnera ili imaju onog sa kojim nisu zadovoljne, ne snalaze se sa djecom ili ih ne mogu imati, grcaju u obavezama, nemaju dobre odnose sa primarnom ili sekundarnom obitelji, imaju izazov sa novcem, ne napreduju na poslu kako bi željele ili imaju izazov sa poslom, život im se svodi na brojne obaveze i gotovo da uopće nemaju vrijeme za sebe, a i kad ga imaju, ne znaju što bi sa njime,…

Način života koji nam nudi društvo nije naklonjen nikome, jer je kreiran tako da odgovara svima, a to naprosto nije moguće provesti u praksu, jer je svak od svakog različit. Ukoliko ne živimo iz vlastitog autoriteta ili ne znamo namiriti svoje potrebe i upravljati svojim vremenom, život nas naprosto melje i ne radi za nas, jer niti mi ne plešemo zajedno sa njime, nego se borimo sa njim.

Da to ne bi bilo tako, ovom edukacijom želim vam obratiti pozornost na principe funkcioniranja života i pomoći vam da razumijete kako život funkcionira i kako da ga navedete da radi za vas, kroz praktične primjere i iskustva.

Znam da možda klimate glavom, jer živimo u društvu gdje svak svašta obećaje. No, ja ne obećajem. Ja znam da kad razumiješ i shvatiš suštinu, ostalo ide samo od sebe. Razlika je jedino u vremenu u kojem će se dogoditi promjena. Kod nekoga će to ići brže, kod nekog nešto sporije. Brzina promjene ovisi o energetici tijela, a na ovoj radionici ćemo i na tome poraditi.

“Upravo sam završila sa radionicom ” Najbolja majka samoj sebi”. Od srca ga preporučam svim ženama koje su spremne promijeniti se unutar sebe i živjeti život punim plućima.  Uživala sam i rasla kroz ovu radionicu, iz modula u modul, iz dana u dan.
Bojana je divna duša koja nam je svojim znanjem i iskustvom,  sa puno ljubavi prenijela sve što je potrebno za ispunjen i prekrasan život. Meni je puno toga “sjelo na svoje mjesto “. Sada puno više volim sebe , naučila sam biti povezana sa svojom energijom,  naučila sam biti u miru i vjerovati u život.
Neizmjerno hvala dragoj Bojani i svim divnim dušama u WhatsApp grupi. Ana”

TEME I ISKUSTVO KROZ KOJE ĆEMO PROLAZITI:

1. MODUL – 27.06.2024. – MAJKA I ŠTO ZNAČI BITI MAJKOM SAMOJ SEBI

A. arhetip majke, njegova sjena i potencijal,

B. tko i što je majka,

C.potrebe djeteta kao osnova razumijevanja “ranjenog djeteta”,

D. kako izgleda biti majka samoj sebi,

E. kako postati majka samoj sebi kroz praktično življenje.

2. MODUL – 04.07.2024. TIJELO IZ ENERGETSKE PERSPEKTIVE, VITALNOST, ZDRAVLJE

A. kako osjetiti vlastitu energiju,

B. kako pokrenuti energetski protok u tijelu,

C. kako dovesti tijelo u balans na fizičkoj razini,

D. vježbe disanja za tijelo, um i emocije,

E. zdravlje kao prirodna posljedica načina života,

3. MODUL – 11.07.2024. – EMOCIJE I NJIHOV BALANS

A. što su to emocije, povezivanje sa njima,

B. iscjeljivanje i namirenje potreba unutarnjeg djeteta,

C. procesuiranje emocija,

D. emocije kao ključevi do prisutnosti,

E. kako prihvatiti i propustiti emocije,

F. meditacija za potpuni doživljaj emocija i svijest o njima.

4. MODUL – 18.07.2024. – UM, RAZUM, INTELEKT, MOZAK, SVIJEST

A. što su um, razum, intelekt, mozak i svijest,

B. kako umiriti um

C. kako se koristiti umom,

D. što su programi uma i kako ih otkriti,

E. reprogramiranje uma,

F. polje srca kao baza transformacije programskih obrazaca,

G. povezivanje uma i srca,

H. meditacija za otvaranje srca.

5.MODUL – 07.05.2024. – MATERIJA, NOVAC I OBILJE

A. što je materija,

B. što je novac i što je obilje,

C. kako temu nedostatka novca konačno ostaviti iza sebe i otvoriti se za obilje,

D. kako živjeti materijalnu protočnost bez stresa i radoholičarstva,

E. kako da novac radi za nas, a ne mi za njega,

F. principi stvaranja obilja.

 

NAČIN RADA:

  1. 5 tjednih zoom susreta četvrtkom od 19 do 21.30 sati,

  2. whatsup grupa podrške,

  3. svakodnevna praksa između susreta (do sat vremena tijekom dana).

PRIJAVE I OSTALE INFORMACIJE:

Na ovaj transformacioni i podržavajući program primam samo one žene koje su istinski spremne osvijestiti što ih blokira i živjeti život punim plućima. Žene mogu biti i početnici, ali je to važno naglasiti. Isto tako, uvjet za prisustvovanje na programu je da za vrijeme trajanja programa odvojite jedan sat dnevno za sebe. Ukoliko osjećate ili znate da to nećete moći ispoštovati, molim vas da se ne prijavljujete na program.

Prilikom prijave vašeg interesa na edukaciju molim da pošaljete u nekoliko kratkih rečenica razlog zašto želite prisustvovati edukaciji. Molim da tekst istinski bude sažet i kratak, a sve ostale informacije o programu ću vam poslati u odgovoru na vašu preliminarnu prijavu. Preliminarna prijava vas ne obavezuje, ali meni služi kao resurs da energetski osjetim jesam li ja i ovaj program pravi odgovor na vaše potrebe i koliko vaša energija rezonira sa energijom grupe.

PODACI KOJE JE POTREBNO POSLATI PRILIKOM INTERESA ZA PRIJAVU:

  1. ime i prezime,

  2. mjesto življenja,

  3. godine starosti,

  4. partnerski status,

  5. razlog zašto želite prisustvovati edukaciji,

  6. što svakodnevno prakticirate iz domene rada na sebi.

BROJ SUDIONICA:

Minimalni broj sudionica je 10, a maksimalni 20.

To su trenutno moji kapaciteti, kako bih se svakoj sudionici mogla potpuno posvetiti tijekom trajanja programa i kako bi svi imali maksimalne benefite od njega.

E – mail za preliminarne prijave i informacije je: putpremasebi@gmail.com

Hvala na vašem ozbiljnom pristupu ovom pozivu, kao i na svima vama sa kojima ću provesti nekoliko tjedana u ovom programu duboke unutarnje transformacije!

Bojana Svalina, energetski vodič do autentičnog života

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)