Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR, Ostale meditacije

Besplatna meditacija za uzemljavanje

Uzemljavanje je bitno u svakom duhovnom radu, a od izuzetne je pomoći u svakodnevnom životu. Samo čvrsto ukorijenjeno drvo može rasti u visinu. Kada je drvetu korijen plitak, svaki ga malo jači vjetar može iščupati iz zemlje. Tako i čovjek, ako nije čvrsto nogama na zemlji, svaki ga problem može izuti iz cipela.

Uzemljavanje predstavlja fokusiranje pažnje u svojem tijelu i potpunu prisutnost. To je čin sabiranja svojih misli i osjećaja u smirenu i harmonizirajuću ravnotežu unutar tijela. Možemo ga usporediti s vezanjem barke u luci ili zabijanjem šatorskih krila u zemlju. Kad smo uzemljeni, onda smo sigurni, usidreni, povezani i zaštićeni. Kad smo dobro uzemljeni, možemo se visoko penjati. Još slikovitije rečeno, kad kuća ima dobre i kvalitetne temelje, onda možemo sagraditi daleko više katova, nego kad ih nema.

Ova meditacija traje svega 13 minuta, a u njoj ćete se prije svega dobro uzemljiti, energizirati svoje čakre, povezati sa energijama viših dimenzija, dobiti određene uvide i opustiti se. Provjerite i sami je li sve to moguće u svega 13 minuta. I naravno, pritom uživajte i činite dobro svom tijelu i duši. Meditaciju je dobro napraviti ujutro, ako ste večernji tip ili uvečer ako ste jutarnji tip. Još je bolje napraviti je i ujutro i uvečer. Najbolje je u njoj prije svega uživati. Ako vam se sviđa, preporučite je svojim prijateljima ili osobama za koje mislite da bi im činila dobro. Hvala. Hvala. Hvala.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)