Uncategorized

Avantura duše

 

Prva grupa Avanturistica duše na prvom susretu uživo

Avantura duše je projekt koji obožavam raditi jer u njemu sudjeluju osobe, za sada samo ženske, koje se istinski i predano žele povezati na svjesnom nivou sa svojom dušom. Grupe koje se kreiraju kroz ovaj projekt se doista kreiraju iz duše, jer su se stvorila velika prijateljstva i duboka povezanost iz razine ljubavi i duše među sudionicama, koja traje i danas, unatoč tome što se naša druženja kroz Avanturu duše završe kad za to dođe vrijeme.

Avantura duše uključuje:
– 4  grupna skype susreta, jednom tjedno od 19.30 do 21.30
–  grupna e-mail komunikacija po potrebi i osjećaju

Avantura duše nema unaprijed određen finalni broj susreta. Osmišljena je da traje onoliko koliko je grupi potrebno da traje, što može biti početnih 4, ali i više susreta. Svatko može napustiti grupu ukoliko i kad osjeti da mu je dovoljno, bez bilo kakvih ograničenja, osim sljeđenja vlastite duše.
Proces unutar grupe je iscjeljujuć i dubok i svatko dobije upravo ono po što je došao, barem prema dosadašnjim iskustvima. U Avanturi iscjeljujemo srce, osvještavamo i otpuštamo podsvijest i nalazimo oazu mira i ljubavi unutar sebe. Učimo povezivati se svjesno sa dušom, vjerovati joj, dopuštati da nas vodi, osvještavati strah, krivnju, sram i ostale ograničavajuće faktore, te slijediti svoje osjećaje u svakom trenutku. Učimo i telepatski komunicirati ili barem otpuštati strah od telepatske komunikacije, kao potpuno prirodnog i mogućeg fenomena.

Ukoliko želite postati i vi dio jedne buduće Avanture duše, možete se predbilježiti putem e-maila putpremasebi@gmail.com. Raspored početka novih grupa biti će objavljen putem web stranice, youtube videa ili u slučaju velikog interesa putem e-maila grupe će se formirati prema redu predbilježbi.
Do našeg skorog susreta!

One thought on “Avantura duše

  1. Gordana Savkovic napisao:

    Zdravo Bojana, zelela bih se prijaviti za projekat Avantura duse. Moje ime je Gordana i zivim u Svedskoj vec 12 godina. Citam tvoje blogove i gledam tvoja videa ali osecam da to nije dovoljno.
    Unapred zahvalna

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)