Uncategorized

Anđeoske meditacije

Jučer sam dobila poruku Anđela da i sebi i svima vama koji me pratite objavim Tjedan Anđeoskih meditacija. Što to znači?

Svakog dana, narednih 7 dana,  počevši od danas, stavit ću ovdje jednu Anđeosku meditaciju. Meditacije će trajati od 5 do 10 minuta, tako da nema izgovora da ih ne stignete obaviti. Birati ću ih intuitivno, odnosno dozvoliti Anđelima da se sami izaberu. Na vama je, kao i na meni, da ih poslušamo, da se povežemo sa svakim Anđelom koji nam dođe, kroz meditaciju, i osluškujemo što će nam to donijeti u životu. Autor meditacija je Ingrid Auer.

Nemojte razmišljati što će biti, što bi se trebalo dogoditi, što želite ili ne želite,… nego se samo otvorite u srcu i dozvolite da kroz otvoreno srce čujete Anđeosku poruku i da je kroz otvoreno srce živite u svakodnevnom životu. Dozvolite ovaj tjedan da vas Anđeli dodirnu i vode.

Ako vam je potrebna potvrda o tome kako Anđeli utječu va vaš život, onda prije nego krenete u 7-dnevni Anđeoski izazov osvijestite svoje trenutno emotivno i općenito životno stanje. Nakon 7 dana svakodnevnog meditiranja, osvijestite tadašnje stanje i razliku među početnim i završnim. U skladu sa time, osjetite što vam je dalje za činiti.

Današnja meditacija je meditacija na Anđela za staro znanje pa osjetite u svom srcu što to znači.

Podijelite ovaj izazov svojim prijateljima i sa svima onima sa kojima ga imate potrebu podijeliti.

Uživajte u 7-dnevnom druženju sa Anđelima. Ja ću svakako uživati. Krećemo.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)