BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka za tjedan 18. – 24.01.2016.

_upload_graphics_DE_produkte_engelsymbole_e_symbol_16_palette_150x203_f380e65b04a55be3bc44be8d43a4faa3

Anđeo za stvaralačku mudrost – Uranjam duboko u sebe i iznosim svoju stvaralačku stvarnost.

Ovaj će nam tjedan ponuditi mogućnosti za izražavanjem sebe i svog znanja na kreativan, stvaralački i razigran način. Odlično je to vrijeme da obavite ono što ste dugo odgađali ili da se prihvatite onoga što jako želite raditi,  a dosada za to niste nalazili vremena ili vas je nešto blokiralo u tome.

Idealno je  vrijeme i za izradu bilježnice vaših želja. Uzmite jednu lijepu bilježnicu čije vas korice podsjećaju na vašu moć i u nju napišite i nalijepite sličice koje vas asociraju na vaše želje. Ja volim napraviti nekoliko glavnih naslova, npr. obitelj, posao, novac, djeca, hobi, prijatelji,… i onda za svaki naslov ostavim nekoliko stranica na kojima onda lijepim sličice i pišem afirmacije koje će mi pomoći ostvariti ono što želim. Pritom nemojte u bilježnicu stavljati ono u što ne želite ulagati svoju energiju tijekom ove godine nego to vidite mogućim u svom životu tek nakon 5, 10 ili tko zna koliko godina. Potrebno je naučiti da ulažemo energiju u ono što nam je blizu i što jako želimo, da si ne zadajemo previsoke ciljeve na koje još nismo spremni i koji će nas u konačnici demotivirati.

Budite ovog tjedna kreativni i razigrani, poput djece. Upišite neki sport, radionicu, nešto što vas veseli, a niste si dosada to željeli ili mogli priuštiti.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)