BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka za tjedan 08 – 15.02.2016.

Anđeo za dosljednost i red – Svemir je red.

Nakon samopouzdanja koje nam se provlačilo kroz protekli tjedan, a mnoge od vas je “dirnulo u žicu”, ovaj tjedan je tjedan uvođenja reda u naše živote. Red je prirodna pojava, sve je u prirodi u savršenoj ravnoteži i redu. Kaos nije prirodan i ako vam je život u bilo kojem segmentu u kaosu, to znači da u tom segmentu niste u ravnoteži, ni u visokoj vibraciji, da niste povezani sa energijama neba i zemlje.

Kad smo kod povezanosti, opet su divni ovi Anđeli. Prije nego sam se povezala sa njima, snimila sam novi video koji govori o povezivanju sa energijama neba i zemlje i o važnosti disanja, te sam u njemu u posljednje 4 minute pokazala jednu od najmoćnijih tehnika povezivanja koja se zove Axis Mundi ili Os svijeta. Video je dostupan na mom youtube kanalu.

Da se mi vratimo na red. Red ne znači principijelnost i strogoću. Dapače, on dolazi iz mekoće i ravnoteže. Da bismo mogli stvoriti red u svojem životu, moramo biti “mekani”, protočni, slobodni, puni vjere, samopouzdanja i sigurnosti. Ako ste protekli tjedan poradili na svom samopouzdanju, ovaj tjedan nećete imati previše problema sa uvođenjem reda na neko ili sva područja vašeg života, jer red je prirodna posljedica samopouzdanja.

Razmislite koji dijelovi vašeg života vape za redom i razmislite kako ga možete uvesti. Nakon toga donesite odluku da ćete se toga što ste odlučili i  dosljedno pridržavati. I krenite. Iz dana u dan.

Ja danas počinjem vježbati. Dosljedno. Naime, to je područje mog života gdje sam nedosljedna i gdje želim red i ravnotežu. Netko je rekao da je današnji datum odličan za nove početke. Pa neka nas sve podrži u našim novim početcima, skrojenima iz reda.

2 thoughts on “Anđeoska poruka za tjedan 08 – 15.02.2016.

  1. zorka napisao:

    Hvala, hvala,hvala !

    1. osobnisvemir napisao:

      Veseli me da vas veseli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)