BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka za tjedan 04.04.-10.04.2016.

Anđeo za karmičko iskupjenje – Slobodan sam iskupiti se od karmičkih opterećenja.

Poziv je ovo da razmislimo o pogreškama i zabludama koje uvijek ispočetka činimo. Obratimo pozornost što nas uvijek ispočetka ljuti, čega se ne možemo nikako riješiti uprkos svom trudu i naporu, što nam se čini da je veće i jače od nas. Poziv je to i da razmislimo o tome što nas drži uz neke ljude sa kojima se ne osjećamo dobro, koji sa lakoću crpe našu energiju.

Poziv je to na detoksikaciju, no ne samo tijela, nego srca i uma. Poziv je to za suočavanje sa vlastitim strahovima na način da uđemo u njih, da ih dobro istražimo sa svih strana, da ih pitamo čemu nam služe, što iz njih učimo i da ih otpustimo nakon što saznamo čemu su nam koristili.

Poziv je to za ozbiljan i odgovoran razgovor sa samim sobom o svemu što smo “trpjeli”, da se pitamo zašto smo si to dozvolili i čemu nam je to služilo.

Nemojmo to činiti samo na nivou uma, nego doista osjetimo unutarnji vapaj u srcu spoznati zašto smo dozvolili i sebi i okolnostima i ljudima da nas zarobe okovima straha i vezanosti.

Vrijeme je to da pitamo Anđela za karmičko iskupljenje da nam pomogne da spoznamo razloge svojih okova, da ih razumijemo i da nam pomogne da ih se oslobodimo. Ako ga zamolimo srcem, on će nam sigurno pomoći. Nije se ukazao bez svoje iskrene namjere.

Hrabro skočite u svoje “demone” da bi vam Anđeli pomogli riješiti ih se svjetlom ljubavi.

4 thoughts on “Anđeoska poruka za tjedan 04.04.-10.04.2016.

 1. DAMIR LEBINEC napisao:

  SVE JE MUDRO I SA PUNO LJUBAVI

  1. osobnisvemir napisao:

   Hvala

 2. Anton M napisao:

  Dali je doslo vrijeme da se upitamo – zasto moram vjerovati u ta sva uvjerenja i cemu ?
  Dobro znamo, kad pogledamo u nazad da nismo bili angeli, ali sa malo znanja mozemo ici naprijed bez da se stalno lupamo po glavi! Uvidjeti greske, pustiti karme da putuju svoj put, i imati pogled u svjetlu buducnost mozemo ostvariti sve sto zazelimo.
  Anton

  1. osobnisvemir napisao:

   Ne moramo ništa, a možemo sve što želimo i osjećamo da je naš put. Moj je stav isto da treba ići naprijed bez lupanja po glavi, a uvidjeti greške nije lupanje po glavi. Karma isto nije bauk, niti služi strahovladi, dapače, iz nje učimo, ako se za to otvorimo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)