BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka 29.02. – 06.03.2016.

Anđeo za čistoću i jasnoću – Otpuštam stare blokirajuće obrasce i iluzije.

Opet su na redu naše vlastite istine i neistine, samozavaravanje, iluzije, dugotrajne težine i pritisci koji su nas ometali u slobodnom i nesputanom samoizražavanju, da živimo svoju svrhu i budemo radosni u dubini duše.

U narednom periodu će nam život poput ogledala donijeti osobe i događaje koji će nas potaknuti da se zapitamo što je točno naša istina i da li su svi naši životni tereti naš odabir ili smo ih po inerciji nepotrebno preuzeli na sebe. Neke osobe kao da ćemo vidjeti po prvi put, zato što ćemo ih vidjeti jasno. U nekima ćemo prepoznati “vampire” kojima smo dozvolili da nas nepotrebno crpe, a nečiju dobrotu i ljepotu duše ćemo sada vidjeti po prvi put. Pitati ćemo se jesmo li i zašto smo tako dugo u vezi nekih osoba ili događaja bili slijepi. Imati ćemo osjećaj da nam je nešto tako dugo pod nosom, a da zbog zadubljenosti u vlastite fikcije i iluzije, nismo to vidjeli.

Pritom nema razloga za samookrivljavanje, jer uvijek je sve kako treba biti. Sve što nam se događalo ili nam se događa je zbog prikupljanja iskustva. Svi oni koji žele živjeti u svojoj vlastitoj istini, sada će imati priliku jasno je vidjeti i djelovati prema njoj. Mnogi će otpustiti znatan komad svoje “očišćene” karme, nekog odrađenog i za dalje nepotrebnog tereta kojeg već neko vrijeme nosite po inerciji. Naprosto ćete prepoznati nametnute uloge i prestat ćete ih igrati. Očišćeni od starog tereta, osjećat ćete navalu nove energije i životne snage.

Imati ćete priliku otpustiti nepotrebnu krivicu, oprostiti prije svega sebi, a onda i drugima.

Predlažem svima da rade hooponopono (vidi ispod filmiće) tj. da govorite u sebi volim te, hvala ti,… koliko god puta i kad god u danu osjećate potrebu za time.

2 thoughts on “Anđeoska poruka 29.02. – 06.03.2016.

  1. Maja napisao:

    Hvala, Bojana.

    1. osobnisvemir napisao:

      Nema na čemu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)