BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka 15.02. – 21.02.2016.

Ovaj tjedan nam obilježava Anđeo za zaštićenost i sigurnost čija je poruka “Imam povjerenja u to da mi život daje na raspolaganje sve što mi treba.”

Moram reći da me razveselilo kada mi se javio ovaj Anđeo, jer su posljednji tjedni bili zahtjevni, te smiraj i sigurnost koju donosi ovaj Anđeo je nagrada za sve one koji su se hrabro i samopouzdano nosili sa životnim izazovima. Ovog bi tjedna sve trebalo biti poput poezije, lagano, smireno, zaštićeno, ugodno. Mene energija tog Anđela podsjeća na toplo majčino krilo u kojem beba sigurno sniva. U tom sigurnom krilu nema briga, strahova, problema, nemira, neugodne, …. samo ogromna ljubav i predivan osjećaj sigurnosti.

Uživajte u toj energiji i posebno joj se prepustite ako imate bilo kakvih egzistencijalnih problema, predajte ih Anđelu na rješavanje, a on će to sa zadovoljstvom učiniti za vas. Predajte i sve druge strahove, te mirno živite u sada i ovdje, upijajući ovu divnu nagradu koja nam je donijela predah nakon nemirnog perioda suočavanja samih sa sobom.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)