BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka 01.02. – 07.02.2016.

index

Prošlog tjedna nam je Anđeo za hrabrost i ustrajnost vodio sve akcije ili nas izazivao na njih. Nadam se da ste pokrenuti njegovom energijom učinili hrabre korake u svom životu, posebno one vođene intuicijom, koje se inače ne biste usudili učiniti.

Ja sam učinila neke, a jedna od njih je  šišanje skroz na kratko. Djeluje kao nebitno, ali iz nekoliko razloga, koje ću ovaj puta sebično zadržati za sebe, izrazito je bilo hrabro i bitno.

Ovaj nam tjedan krasi divan Anđeo za samopoštovanje i samopouzdanje čija je poruka – Dozvoljavam si samopoštovanje i samopouzdanje. Ha? Ovo djeluje kao da nas nebo zeza, zar ne? Prvo se tražila hrabrost i ustrajnost, a sada idemo još dublje i dalje prema sebi. Jeste li ikada naučili istinski poštovati sebe i staviti se na prvo mjesto? Ako niste, sada vas Anđeli u tome podržavaju. Ovo je jako bitna životna lekcija, jer ako nećete poštovati sami sebe, nitko vas nikada neće poštovati. Svatko se prema vama ponaša upravo onako kako se vi sami ponašate prema sebi. Suludo je tražiti poštovanje drugih osoba, ako ga prvo nismo ostvarili unutar sebe. Svemir će nam na sve moguće načine kroz ogromno nepoštovanje od strane drugih osoba, posebno onih bliskih, a u najgorem slučaju vlastite djece, pokazivati da nismo savladali tu vještinu koja nam je neophodna za sretan i smislen život.

Kao da me Anđeli špijuniraju i gledaju što radim, mada to ustvari nije moguće. Oni uvijek vode naše akcije pa mi je ovo danas još jedna potvrda da su oni uvijek uz nas. Naime, danas mi je godišnjica braka. Moj suprug mi je od trenutka otkako me bolje upoznao govorio “Samo ne daj na sebe”. Uz njegovu pomoć sam zidala rupe u svom samopouzdanju kojeg mi je nedostajalo veći dio mog života. Počela sam učiti poštovati sebe tek kad sam bila životno ugrožena. Ne morate svi prolaziti tako teške lekcije, stoga slušajte što nam poručuju Anđeli ovoga tjedna i upitajte se gdje vam i zbog čega fali samopouzdanja i što trebate unutar sebe osvijestiti i ojačati da biste suvereno, visoko uzdignute glave i otvorenog srca kročili kroz život.

U tome će vam pomoći i video koji sam danas snimila i kojeg ću vam kasnije staviti na web jer se još uploada na youtube. To je završni video iz serije Otkrij životnu svrhu i kroz njega ćete spoznati što vam je životna svrha i živeći ju graditi svoje samopouzdanje na najbolji mogući način. Ovo je jedan veliki poklon svima vama za moju godišnjicu braka i baš divno što se tako poklopilo, jer govori o tome da u svoj život privlačimo obilje i ljubav na svim razinama kada živimo svrhu i kada poštujemo sebe i druge ljude. Govori isto tako da samo dajući možemo primati. Ja sam vam dala alate, kao što ih je meni netko ranije dao, a vi ih primite sa zahvalnošću i učinite njima sebi i drugima život ljepšim. Sretno! I dozvolite Anđelu za samopoštovanje i samopouzdanje da vas nadahne i vodi ovaj tjedan. Osvijestite svaku sumnju u sebe, svako predbacivanje sebi, svako samokažnjavanje, svaku autoagresiju, samokritičnost, strah od kritike, neprihvaćanje svojih dobrih osobina,… jer to vam je suvišan teret u životu koji vas onemogućava da dajete životu najbolje od sebe.

Sretno!

4 thoughts on “Anđeoska poruka 01.02. – 07.02.2016.

 1. Maja napisao:

  Hvala…hvala do neba!

  1. osobnisvemir napisao:

   Nema na čemu. Ova je poruka mnoge danas “pogodila u sridu”

 2. zorka napisao:

  Divno ! Sretna godišnjica braka !

  1. osobnisvemir napisao:

   Hvala puno na lijepim željama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)