ANĐEOSKI SIMBOLI, BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeo za ljubav prema svemu

918d7ed13d11171d94378408ac1c9101_XL

Oni koji se nalazi na mojoj afirmativnoj mailing listi koju već neko vrijeme dobivaju tjedne Anđeoske poruke koje kanaliziram i tek sam se maloprije sjetila da niste svi vi koji me čitate na toj listi, stoga ću sada i ovdje objavljivati tjedne poruke, kako vas ne bih zakinula.

Poruka za ovaj tjedan (3. adventski) je poruka :

Anđela za ljubav prema svemu  – Razvijam se od bezuvjetne ljubavi u ljubav prema svemu što jest.

Ovaj nas Anđeo podržava kada smo spremni odustati od potrebe za kritiziranjem, uspoređivanja sa drugim ljudima, od prosudbi i vrednovanja drugih ljudi.

Razmislite činite li tako nešto, u kojim situacijama, zbog čega, što vas na to tjera.

Čim se uspoređujemo sa drugima, uvijek smo na gubitku, jer uvijek će biti boljih od nas, a i kad smo mi bolji, već sama činjenica da nas to “hrani” govori da smo slabi unutar sebe.

Anđeo za ljubav prema svemu nas poziva da osjetimo i vidimo srcem potrebite ljude iz našeg okruženja te da im pomognemo na način koji im je potreban. Sada je i takvo vrijeme, samo po sebi, pa ako to inače ne činimo, imamo sada priliku.

Anđeo za ljubav prema sebi poručuje i uči nas prihvaćati sve ljude i situacije sa kojima smo suočeni u našim životima. Sve znači ne samo dobre, nego i loše.

Kada znamo da kroz ono što “obilježimo kao loše” najviše učimo, onda je to još lakše prihvatiti.

Iskoristite dane pred vama za učenje prihvaćanja svega što život stavlja pred vas, te da srcem vidite potrebite i osjetite se dovoljno velikima da biste iz srca dali.

Sretno!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)