BLOG, MOJI TEKSTOVI

Anđeoska poruka za tjedan 11.01. – 17.01.2016.

Arhanđeo Zadkiel kaže – Uz tvoju pomoć opraštam i iskupljujem.

Arhanđeo je to uz pomoć kojeg vođeni Božanskom energijom “kidamo veze” koje nam više ne služe. Ne radi se samo o vezama sa osobama, već sa uvjerenjima, blokadama, dugotrajnim negativnim emocijama, vezanostima, opsjednutostima, ovisnostima, nepotrebnim navikama, lošim obrascima ponašanja, stalnim ponavljanjem nekih neželjenih situacija, … svime onime što nam više ne služi.

Uz pomoć Arhanđela Zadkiela uspijevaju nam veliki prevrati i preustroji u životu, poput razdvajanja, promjena mjesta stanovanja ili posla, razvoda, smrtnih slučajeva, preobražaja.  Uz njegovu pomoć možemo iskupiti svoju karmu ili barem dio nje.

Preporučam svima koji još nisu da naprave kidanje veza sa 2015. godinom i da se otvore za godinu koja je pred nama. Preporučam isto tako da iskoristite energiju Arhanđela Zadkiela za prekidanje spona koje vas vuku u sve ono što više ne želite ili vam ne služi u životu.

Kidanje veza možete učiniti na različite načine – vlastitom odlukom, kroz meditaciju, anđeoske simbole, nekom energetskom tehnikom, svijećama, brojevima, … Osjetite u svom srcu što je za vas najispravnije. Ja kidanje veza,  uglavnom činim kroz meditaciju prema uputama Phyllis Krystal, a koju sam snimila u studiu i možete je nabaviti kod mene (vidi detalje). Ponekad kidam veze uz pomoć energiziranog simbola Arhanđela Zadkiela kojeg stavim na čelo i držim ga tamo 20 minuta sa zamolbom da mi pomogne otpustiti ono što mi više ne služi u životu. Isto tako, volim i meditaciju Ševka Bajića “kidanje veza” koju možete pronaći na youtube.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)