Uncategorized

AKTIVNO DUHOVNI ODMOR – NP SUTJESKA, RAFTING TARA, PIRAMIDE U VISOKOM

AKTIVNI ODMOR I PRILIKA ZA DUHOVNI RAZVOJ U BOSNI

NACIONALNI PARK SUTJESKA, RAFTING TARA, PJEŠČANE PIRAMIDE I PIRAMIDE U VISOKOM S BOJANOM SVALINA

12. – 15.08.2022. (petak-ponedjeljak)

PLAN PUTA

  1. DAN, 12.08.2022., petak:

  2. Polazak iz Zagreba u 06:00 sati. Vožnja autocestom do Slavonskog Broda, prelazak granice i stajanje u etno selu Kotromanićevo na kavu. Vožnja preko Zenice i Sarajeva za Tjentište. Dolazak na Tjentište i smještaj u Villas u dvokrevetnim sobama. Ručak. Nakon ručka odlazak na izletište SUHA, šetnja kroz šumu uz rijeku Sutjesku, druženje i meditacija uz rijeku te zadržavanje u izletištu u prirodi. U povratku obilazak spomenika Bitka na Sutjesci i dolazak u Villas. Večera u vrtu uz bazen i druženje.

Slike smještaja možete vidjeti klikom OVDJE!

2. DAN, 13.08.2022., subota

Nakon doručka odlazak sa džipovima na Zelengoru. Obilazak jezera Gornje i Donje Bare, šetnja predivnim poljima cvijeća, borovnica i šumskih jagoda. Zadržavanje na jezerima uz meditaciju, razgovor i druženje. Ručak u prirodi na jezeru (lunch paket). Šetnja do vidikovca Borić odakle seže predivan pogled na vrhove Maglića. Predvečer povratak u smještaj, druženje u vrtu uz bazen i bogata večera. Noćenje

  1. DAN, 14.08.2022., nedjelja

    Nakon doručka polazak u rafting kamp. Po dolasku u kamp, zadužujemo opremu (odjeću, obuću, kacige…) uz kratku prezentaciju raftinga na Tari. Džipovima odlazak preko planine (jeep safari) na start raftinga. Rafting na Tari sa polazišta Brštanovica i rafting dužine 22 km (najljepši dio rijeke) u trajanju od cca 2.5-3 sata sa zadržavanjima i kupanju. Po dolasku u kamp, razduživanje opreme, tuširanje i ručak (specijaliteti ispod peke, pite…). Nakon ručka i kratkog odmora, polazak na pješčane piramide (prirodni fenomen) koji će vas očarati. U povratku kratko zadržavanje u centru Foče i odlazak u smještaj. Lagana večera i druženje. Noćenje

    Važna napomena: druga opcija poslijepodneva je odlazak u Visoko, gdje ćemo imati organiziran razgovor i boravak u piramidi sa dr. Semirom Osmanagićem, te organizirano spavanje sa večerom u Visokom. To ćemo znati točno tijekom putovanja, ovisno o obavezama dr. Osmanagića, koji mi je u našem zajedničkom razgovoru obećao da će svakako nastojati naći vremena za našu grupu i da će mi to točno javiti par dana prije. U tom slučaju ćemo u Visokom provesti više vremena nego što je prvotno planirano!

  1. DAN, 15.08.2022., ponedjeljak

    Ranije buđenje i rani doručak, te polazak za Visoko. Dolazak u Visoko oko 10 – 11 sati. U Visokom nas čeka kompletan program obilaska tunela uz stručno vođenje, meditacije u tunelima, obilazak svih lokaliteta u okolini te labirinta. Nakon cjelodnevnog programa polazak iz Visokog (oko 17 sati) prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

U cijenu putovanja su uračunati svi troškovi navedeni u programi, svi obroci, ulaznice, vođenje, prijevoz, noćenje, porezi i takse za Nacionalni park, rafting sa svim troškovima, izleti…

U cijenu nisu uračunati osobni troškovi (piće, dodatni obroci), te napojnice (100 kuna po osobi za sve dane) za vodiče, vozače, osoblje u vilama, skipera na raftingu, vodiče u Visokom itd. Napojnice se daju voditelju putovanja po polasku. Preko agencije je moguće zaključiti i putno osiguranje po želji.

CIJENA PUTOVANJA:

2.800 kn ili protuvrijednost u EUR

Za osobe koje dolaze same autom, odobrit će se popust na ime troška prijevoza koje ima agencija.

Ako će postojati mogućnost za spavanje u 1-krevetnoj sobi, što ovisi o smještajnom kapacitetu, to ide na poseban upit, jer je i cijena drugačija.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)