BLOG, MOJI TEKSTOVI

Afirmacije iz duše

Več pet dana se družimo kroz afirmacije iz duše. Kao što sam rekla, ideja mi je došla na rođendan, koji se ujedno poklapa sa danom Sv. Vasilija, velikog sveca i čudotvorca, koji je svoj život posvetio Bogu.  Zanimljivo je da ćemo završiti na Valentinovo. Početak i kraj u ljubavi, kao što su same afirmacije izraz ogromne ljubavi, jer proizlaze iz duše. Afirmacije izranjaju tijekom mog boravka u meditacijama. Moj cilj kroz period od 30 dana je dublje zaroniti u sebe i biti spojena sa dušom 24/7. Drugih ciljeva nemam, jer kad smo povezani sa dušom, duša nas savršeno vodi putem ljubavi i mira, a to je jedini put kojem stremimo. Sve što će doći više od toga, dodatni je bonus.

Stoga, afirmacije su put, a ne cilj. Smisao je da otvorite srce, da se povežete sa dušom, da doživite puninu ljubavi i da ju širite dalje. Smisao je da ih osjetite, da se stopite sa njima, da u njihovoj energiji provedete dan. Predlažem da vodite dnevnik po danima u kojem ćete zapisivati što vam se događa, koji su vam izazovi, koje su dobrobiti, da usporedite jutro i večer, da usporedite kako ste se osjećali kad ste krenuli sa afirmacijama i u kojem smjeru se kreću vaši osjećaji i vaša vibracija kroz dane. Dajte si priliku, bez očekivanja i sa puno ljubavi prema sebi. Nemojte se baviti ciljem, nego sa puno povjerenja i predanosti putujte putem kojim vas duša i ljubav vode.

Mnogi me pitate zašto koristim riječ zašto u afirmacijama i treba li se odgovoriti na to pitanje. Ne treba se ništa odgovarati. Riječ zašto služi za aktivaciju podsvijesti, jer kad podsvijest čuje zašto, “razbudi se” i krene u akciju. Ako vam to čini otpor, nemojte to govoriti. Ako vam tijekom afirmacije dođe nešto dodati, dodajte. Dopustite da afirmacija probudi nešto duboko unutar vas, da vas ponese emocija i da se doista stopite sa njom na  vaš način. Nema pravila, nema struktura, jer ljubav ne traži ni pravila ni stukturu. Kada afirmiramo iz uma, onda postoje pravila i ona se znaju. Svi vrapci na grani znaju pravila afirmacije, to je lagano pronaći na internetu ili u bilo kojoj knjizi duhovnog ili psihološog sadržaja. Međutim, cilj je udaljiti se od uma i struktura i povezati se sa Sobom, onim koji Jesmo, kako nas je Bog učinio.

Oni koji niste krenuli od prvog dana, nema veze. Možete početi od dana kada ste se uključili ili krenuti od prvog dana. Osjetite sami kako je najbolje za vas. I to je prilika da vježbate spajanje sa dušom. Ako neku afirmaciju preskočite, nema veze, tako je najbolje za vas. Odlučite sami hoćete li je raditi sada ili naknadno. Isto tako, afirmacije koje vam čine otpor ili koje vam posebno prijaju možete ponavljati do kraja ili još nekoliko dana, paralelno sa drugim afirmacijama. Kao što sam rekla, nema strukture ni pravila, osim da slijedite svoje srce.

Svi koji želite slobodno dijelite svoja iskustva i možete mi pisati na mail osobnisvemir@gmail.com ili ostaviti komentare na YT kanalu ili na facebook stranici.

Ovdje stavljam link na sutrošnju 6. afirmaciju, a ostale potražite na mom kanalu ako već niste. Uživajte u njima, kao što i ja uživam dok ih njedrim i boravim u njihovim energijama.

 

2 thoughts on “Afirmacije iz duše

 1. Valentina napisao:

  Drugi put nailazim na ovo da ste rodjeni na Svetog Vasilija,i da vjerujete da to je praznik sveca koji je čudotvoran i kojeg želite posjetiti.Prvi put sam vidjela na youtube vaš video klip..i pomislih..”pa dobro,neću ispravljat Bojanu,možda ona želi tako mislit,tako vjerovati….
  I sad pogledam vaš tekst na blogu i isto to…Rodjeni ste NA DAN SVETOG VASILIJA VELIKOG!!(po pravoslavnom kalendaru,14.01..ali draga Bojana praznik Svetog Vasilija Ostroškog je 12.05.To su dva različita sveca.Ja vam ovo pouzdano mogu reći jer sam puno puta bila na Ostrogu,a živim u gradu blizu tog manastira.
  Pozdrav,
  Valentina..(evo mogu sad ja reći da je moj praznik 14.02 jer iako nisam katolkinja,lijepo zvuči.)

  Nadam se da ne zamjerate..i imate ovdje nekog ko bi vam obezbijedio smještaj ukoliko želite doći u Crnu Goru, i posjetiti manastir

  1. osobnisvemir napisao:

   Joj, hvala vam, nisam to znala i sada sam naučila. Hvala i za smještajjjjj, baš ste krasni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)