Kontakt: osobnisvemir@gmail.com;

Prijavite se na naš newsletter (obvezujemo se čuvati povjerljivost informacija)

Osobni SveMir je mjesto gdje su dobrodošli svi koji su spremni kročiti putem prema SEBI.  Moj svjesni put prema sebi je otpočeo 2006. nakon dijagnoze karcinoma i tada nisam znala kuda će me odvesti. Danas, 10 godina kasnije, znam da je moja misija naučiti sve koji to žele kako živjeti najbolju verziju sebe i kako preventivno djelovati na to da uvijek budemo zdravi.  Ne morate se razboliti da biste osvijestili tko jeste. Ja sam išla težim putem da bih jako dobro naučila kako druge povesti lakšim putem. To mi je postala misija, u kojoj me vodi nešto daleko veće od mene same. Imam alate kojima mogu pomoći drugima samo zato što znam pomoći sebi. Sve što živim i radim je autentično i zato djeluje. Ne samo na meni, nego i na onima koje svojim djelovanjem na nekoj razini dotaknem. To je zato što radim i djelujem iz dubine svog bića i srca.

Što i kako radim?

Osim individualnog savjetovanja u kojem se  koristim različitim pristupima od kojih je svaki prilagođen pojedincu i njegovim potrebama, organiziram različite radionice, Školu Samospoznaje za odrasle, uvid u biopolje i rješavanje različitih trauma i uvjerenja kroz karmičku dijagnostiku, integraciju praiskonskih kodova (PEAT), aktivaciju i buđenje svjetlosnog tijela, reiki inicijacije i tretmane, osho zen tarot savjetovanje, chanelling, savjetovanje kroz Anđeoske simbole i meditacije.

Uz savjetovanje i širenje znanja kroz različite oblike individualnih susreta, radionica ili škola, na ovim stranicama ćete pronaći i velik broj tekstova o mom vlastitom putu prema sebi u rubrici BLOG. Netko me jednom pitao zašto toliko otvoreno pišem o sebi i kako se nosim sa kritikama. Iako postoji moj dubok osobni razlog zbog kojeg sam se na to odlučila, a kojeg će otkriti svatko tko zaista tekstove bude čitao srcem, jedan od razloga se može iščitati i u dijelu pisma jedne moje čitateljice, kojeg ovdje iznosim uz njezin blagoslov:

” Čestitam ti na hrabrosti da se suočiš sa svojim strahovima, da nisi pristala na kompromis i ulogu žrtve. Hvala ti što si svojim postojanjem i svjedočenjem o svojem životu i promjenama u njemu, mnogima pa tako i meni, donijela jednu sasvim novu snagu i spoznaju da poniranje u mrak naše duše nije ništa strašno nego da je tek dio puta do potpune svjetlosti. Neki još uvijek uče i nikako da nauče  Ali ima vremena, za sve ima vremena. Još tapkam u polumraku, no ponekad si pomislim kako bi bila sretna da sam i pred samo opraštanje duše od tijela saznala ovo što sada znam, jer su time otpale mnoge krivnje, samooptuživanja, boli i tuge, a kamo li ovako kad je cijeli život ispred mene.

Šaljem ti puno ljubavi i svjetlosti.” Z.L.

Više o meni – Bojana Svalina (ex Benović)

 

Bojana Svalina (ex Benović)

Iako sam rođena 1969. godine, svoje stvarne godine počinjem brojati od 06.09.2006. kada mi je dijagnosticiran karcinom dojke. To je bilo moje BUĐENJE koje me natjeralo da krenem PUTEM PREMA SEBI. Karcinom je bio samo početak, jer tijekom mog “trnovitog puta do zvijezda”, u periodu liječenja sam prošla kroz razvod, promjenu posla, preseljenje, prilagodbu djece na novonastalu situaciju, te adaptaciju na potpuno novi način i stil života. Nakon prilagodbe i aktivnog “rada na sebi”  krenula sam kreirati život koji sam oduvijek željela živjeti. Privukla sam svog drugog supruga na vrlo neobičan način, snagom vjere. Iako je djelovalo nemoguće, nakon 6 godina veze na daljinu, krenuli smo u zajednički život. Snagom vjere manifestirala sam našu djevojčicu, koja se začela uprkos tome što moji jajnici uslijed agresivne kemo terapije i zračenja nisu bili u funkciji 7 godina, bez menstrualnog ciklusa. Začeli smo je u mojoj 45. godini i nakon predivne, zdrave i aktivne trudnoće (penjala sam se Velebitom dok sam bila trudna) te prirodnog i divnog poroda,  dojila sam našu Leni gotovo 2 godine na samo jednu dojku.

Tijekom svog liječenja, igrom prilika i zahvaljujući potpori javnosti, povela sam  kampanju za stavljanje lijeka herceptin na listu hzzo, te sam bila jedan od osnivača danas najpoznatije udruge za žene oboljele od karcinoma dojke ,Sve za nju”, kao i pokretač u Briselu nagrađene kampanje za sprječavanje karcinoma dojke i grlića maternice. U kampanji su prikupljena sredstva za osnivanje psihološkog centra za žene oboljele od karcinoma, koji danas uspješno djeluje.

Paralelno sam gradila svoju poslovnu karijeru u gospodarstvu i nakon 20 godina rada došla do pozicije izvršnog direktora. Kad sam osjetila da me taj posao više ne ispunjava, uprkos tome što sam bila samohrana majka, odrekla sam se sigurnosti menadžerske plaće i krenula putem koji me činio sretnijom i ispunjenijom, a zove se OSOBNI SVEMIR. To je put prema sebi koji nosi mir, ispunjenje, radost, ljubav i ljepotu življenja. Moja je misija voditi ljude putem prema sebi i uživati zajedno sa njima u njihovom spoznajama ljepote življenja.

Završila sam Školu Svjesnosti i duhovnog majstorstva Ivana Bavčevića,  karmičku dijagnostiku Marjana Ogorevca, obuku za procesora PEAT, ASPEKTIKE I DP4, školu Svjetlosnog tijela (Light Body), različite energetske radionice i seminare , seminar za zvukoterapiju tibetanskim zdjelama, tečajeve i inicijaciju za reiki majstora i učitelja, obrazovanje za coacha, seminare Brandon Bays vezano za emotivno i fizičko iscjeljenje, Sedona metodu, praktičar sam theta healinga te posjedujem brojna druga znanja iz područja uklanjanja emotivnih trauma i uvjerenja koja nas sputavaju i blokiranju u življenju svoje suštine. Već 4 godine sam i bloger Večernjakove blogosfere sa blogom Put prema sebi što osjećam kao veliko priznanje, posebno što se nikada nisam educirala kako pisati. To je još jedan dar koji sam zadobila rođenjem i koji mi ide lako.

Upornim i kontinuiranim radom na sebi uspjela sam spoznati tko sam i kuda svjesno želim ići. Taj dar želim prenijeti drugima koristeći se u radu svojim iskustvom, spoznajama, znanjem i talentom. Moja ideja vodilja i životni moto je da istinska sreća proizlazi iz vjernosti vrijednoj svrsi. Trenutna mi je želja i obaveza širiti svoja znanja što većem broju ljudi, održavati motivacijska predavanja u raznim dijelovima svijeta, te vam se svima koji me u tome podržavate i širite informaciju o mom radu iz srca zahvaljujem.

 

Kontakt:  osobnisvemir@gmail.com ;
Mobitel u Hrvatskoj +385 99 312 65 10 (samo viber i whatsup)
Mobitel u Njemačkoj +49 157 8507 0125

8 thoughts on “O OSOBNOM SVEMIRU

 1. marija napisao:

  Jedno vrijeme dobivala sam od vas tekstove vaše a i neke druge,koje sam rado čitala !
  Molim Vas šaljite mi ih ponovno jer su mi potrebni!

  Ja Vama šaljem Božiji blagoslov, i svako dobro da možete primiti u svoje srce i dušu!

  1. osobnisvemir napisao:

   Draga Marija,

   Morate se ponovno prijaviti na stranicu, jer su mi hakirali web pa se prilikom rekonstrukcije izgubila mailing lista.
   Srdačno i hvala na blagoslovu.
   Bojana

 2. renatai napisao:

  Bravo draga Bojana…nisam znala koliko si hrabra i sto si prozivjela…zelim ti jos puno Osobnog SveMIRA…..

  1. osobnisvemir napisao:

   Hvala puno

 3. Tamara Blagović napisao:

  Hvala na Svemu što nam daješ!

  Tamara

  1. putps napisao:

   Zadovoljstvo mi je

 4. Ivana napisao:

  Draga Bojana , tako mi je drago što sam te upoznala i što su mi tvoje smjernice kroz moje izazove pokazale Put prema sebi .
  Ljubav je sve . Hvala ti na svemu ❤️🧚‍♂️✨

  1. putps napisao:

   Hvala ti, divna moja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)