Prolazite li trenutno “pakao u životu”, ne osjećate se dobro u svojoj koži, ne vidite izlaz iz neke situacije, mislite da je sve bez smisla, zasićeni ste svojim životom, poslom, ljubavnim odnosom, brakom, zapeli ste u odgoju sa djecom, ne možete ostati u drugom stanju, u svađi ste sa prijateljem, mislite da vas nitko ne razumije, bojite se gubitka posla, bolesni ste, bojite se bolesti, u depresiji ste, ….?

Ne morate to prolaziti sami, kao šte ne trebate osjećati sram i krivnju što ste u takvoj situaciji. Kada zapnemo u određenoj životnoj situaciji, vrlo rijetko možemo izlaz naći sami. Nije to zato jer smo nesposobni, nemoćni ili jadni, već zato što smo zaglavili u postojećoj perspektivi, izgubili se u labirintu mogućnosti i ne vidimo šire od postojećih okvira.

Individualno savjetovanje nam širi vidike, mijenja perspektivu, podsjeća nas na to tko i što jesmo – kreatori svog života – kojeg, kada to osvijestimo, možemo u svakom trenutku preusmjeriti i promijeniti. Individualno savjetovanje je za one koji žele naći izlaz, a ne vječno ostati u situaciji koja ih ne zadovoljava. Ponekad je samo jedan razgovor dovoljan da krenete dalje potpuno osnaženi i sa drugačijom perspektivom. Ponekad ih je potrebno više. U svakom slučaju, “rad na sebi” je cjeloživotni proces, što ne znači da cijeli život morate raditi uz nekoga ili sa nekim na sebi, nego da vam je s vremena na vrijeme potreban netko tko će vas saslušati i reći vam ono što već i sami duboko u sebi znate, ali se ne usuđujete u to povjerovati. Taj netko će vam pomoći da osvijestite i “odradite” emotivne traume, oslobodite se nepotrebnih uvjerenja, programa i ograničenja, da osvijestite svoje trenutne kočnice, naučite čuti sebe i donosite odluke iz svoje suštine, koju ja zovem dušom. U svakom slučaju, najvažnije kod individualnog savjetovanja je da odaberete osobu kojoj vjerujete i uz koju se dobro osjećate, jer ćete se samo tako moći opustiti i dobiti najbolje za sebe. Osobu birajte srcem i dušom, a ne umom, jer isključivo slušanje uma vas je dovelo do izazova, a duša će vas iz njega izbaviti.

Moja savjetovanja su prije svega vođena iz duše, jer u njima otvorena srca i duše, kanaliziram vašu dušu. Cilj mi je da se u što manje susreta povežete sa sobom i da osjetite doista tko ste i što možete. Savjetovanja su strast mog života, moja životna svrha, jer ja ne samo da to znam i imam iskustva, nego to i živim čitavim svojim bićem. Brojni klijenti sa kojima sam imala prilike raditi gotovo deceniju mogu vam to potvrditi. No, nemojte da vam te potvrde budu mjerilo, nego mi se javite samo ako osjećate čitajući moju stranicu i gledajući moja videa da sam ja prava osoba za vas.

Savjetovanja za sada radim isključivo putem skypa, hangouta, vibera, whatsupa, facetima, a samo temeljem posebnih dogovora na turnejama po raznim gradovima, i osobno. Termin traje oko sat vremena ili dok ne zaokružimo započetu temu. Broj termina ne uvjetujem, nego ste vi kreatori vaših potreba, želja i ciljeva.Termini su individualni i diskretni. Ja volim reći da su termini sa mnom poput kave sa najboljom prijateljicom, nakon kojih se obje strane osjećaju blaženo i super.

Neka od područja savjetovanja koja radim su:

Odnosi u obitelji, partnerski odnosi, samopouzdanje i samopoštovanje, zdravlje, posao i karijera, financije, ciljevi, osobni razvoj, povezivanje sa dušom, roditeljstvo, motivacija,…

Termin se dogovara isključivo putem emaila putpremasebi@gmail.com. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja oko savjetovanja, također ih možete postaviti na istu email adresu.

Veselim se pomoći vam spoznati svoju unutarnju snagu i moć i dovesti vas do razine da sa ljubavlju i mirom slijedite svoj put i svoju dušu.

Bojana Svalina