O autoru

Rođena sam u Zagrebu, u siječnju iste godine u kojoj je ljudska noga prvi put kročila na Mjesec. Možda sam se i zbog toga većinu života osjećala kao da sam s drugog planeta i tražila odgovor na pitanje tko sam to ja. Pritom sam se pokušavala uklopiti u okolinu i činiti ono što sam smatrala da je potrebno činiti da bih bila sretna i ispunjena. Završila sam ekonomski fakultet, radila više od dvadeset godina u struci, udala sam se i rodila dvije predivne kćeri, Linu i Enu.

Imala sam sve, samo sebe ne. Srećom, 2006. oboljela sam od karcinoma dojke koji me probudio. Tada sam iskoristila priliku da saznam tko sam to ja i krenula sam prepuna entuzijazma putem prema sebi. Na tom sam putu pročitala mnogo duhovne i psihološke literature, završila velik broj seminara, radionica i škola, prošla psihološko i spiritualno savjetovanje i veliku unutarnju preobrazbu.

Rezultat tog puta je novi brak s mojom istinskom ljubavi, mojim suprugom Marijem, rođenje treće kćeri Leni u 45. godini, nakon konvencionalnog liječenja karcinoma, preseljenje u Njemačku, u gradić Leonberg, pokretanje Youtube kanala Bojana Svalina na kojem bez cenzure i s puno ljubavi i želje da pomognem drugima govorim o istinskim životnim vrijednostima, pisanje bloga na blogosferi internetskog izdanja Večernjeg lista pod nazivom “Put prema sebi”, življenje svoje životne svrhe i poslanja kroz svoj vlastiti posao i poziv terapeuta za dušu, životnog savjetnika i motivatora, skladan odnos s obitelji, prijateljima i, najvažnije, sa samom sobom. Danas živim sebe i svoje snove i put do tog iskustva želim prenijeti svima koji osjećaju da su za njega spremni.

Bojana Svalina

O autoru

Email: putpremasebi@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/bojana.svalina
Youtube: Bojana Svalina