BLOG, Ostali autori, Uncategorized

7. duhovni zakon uspjeha – zakon životne svrhe

Očitovali smo se u tjelesnom obliku da bismo ispunili svoju životnu svrhu. Polje čiste potencijalnosti je u svojoj biti božansko, a božansko uzima ljudski oblik da bi ispunilo svrhu.

U skladu sa time, svi mi posjedujemo jedinstven talent i način kojim ga izražavamo. Drugim riječima, postoji nešto što znamo bolje od bilo koga drugoga na ovome svijetu. Za svaki jedinstveni talent i njegov izraz postoje i jedinstvene potrebe. Kada se potrebe usklade sa izrazom našeg talenta, nastaje život stvaralačkog obilja. Ukoliko izražavanjem svog jedinstvenog talenta ujedno zadovoljavamo i potrebe drugih ljudi, stvara se neograničeno bogatstvo i obilje.

Kako otkriti koji je naš jedinstveni talent? Prije svega, svi mi smo se rodili upravo zato da bismo to otkrili i nekima čitav život prođe bez da u tome uspiju. Stoga, koliko god to lagano i očito bilo, upravo zbog naše zauzetosti svakodnevnim životom i podložnosti raznim strahovima, često nismo u stanju vidjeti u čemu smo najbolji, zašto smo došli na ovaj svijet i što od sebe možemo dati drugima.

Sjednite u miru gdje vas neće ometati, uzmite olovku u ruke i zapišite  što biste radili da imate sav novac i svo vrijeme ovoga svijeta? Budite iskreni prema sebi, budite slobodni i neopterećeni, nemojte razmišljati o preprekama, samo napišite što biste radili da imate sve i da o ničemu ne morate brinuti.

Ako biste još uvijek radili ono što sada radite, tada ste u ispunjenju životne svrhe, jer osjećate strast prema onom što radite – izražavate svoj jedinstveni talent.

Ako radite ono što je daleko od vaše životne svrhe, tada ispred sebe postavite niz malih ciljeva koji će vas dovesti do ispunjenja vaše životne svrhe. Nemojte odmah ispred sebe staviti velike i zastrašujuće ciljeve, jer ćete odustati od njihove realizacije. Krenite sa malim koracima. Ako vam u tome zatreba pomoć, obratite se life coachu ili osobi koja će biti vaše ogledalo i koja će vas pitanjima voditi prema svim odgovorima koji su u vama, ali ih vi trenutno niste u stanju sami vidjeti.

Otkrivanjem vašeg jedinstvenog talenta doseći ćete osjećaj duboke unutarnje sreće i radosti. No, da biste dosegli potpuno ispunjenje, potrebno je da taj vaš talent stavite u funkciju i da njime služite čovječanstvu. Drugim riječima, ako imate božanski glas, pjevajte ljudima. Ako divno pišete, pišite. Ako čarobno kuhate, omogućite mnogima da probaju vaše delicije. Ako divno čistite i u tome uživate, zašto ne biste i to ponudili drugima?! Nema krivog talenta, svaki je božanski i jedinstven, a spoznaju da je uistinu božanski ćete imati samo kad omogućite drugima uživanje u njemu.

U narednih 7 dana napravite slijedeće:

  1. obratite poznornost na duh unutar vas koji pokreće vaše tijelo i um kroz svakodnevnu tišinu ili meditaciju

  2. sastavite listu svojih jedinstvenih talenata

  3. svakodnevno se pitajte kako biste mogli služiti drugima

Talentirani moji, sretno Vam bilo. Puno uspjeha Vam svima želim.

Svi koji osjećaju da im je potrebna pomoć prilikom vlastite introspektive kako bi se lakše povezali sa sobom, mogu me slobodno kontaktirati za coaching na mail osobnisvemir@gmail.com. Družeći se ciljano tijekom nekoliko mjeseci, aktivno ćete sudjelovati u samospoznaji i kreiranju vaše božanskosti, te kreirati svoj život onakvim zbog kakvog ste i rođeni, punog unutrašnjeg zadovoljstva, ispunjenja, mira, radosti i ljubavi.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)