Uncategorized

6 DANA ODLIČNOG LJETOVANJA SA SVALINAMA – 27.07. – 02.08.2024.

6 DANA ODLIČNOG LJETOVANJA SA SVALINAMA

27.07. – 02.08.2024.

VSG RESORT, KLIMNO, OTOK KRK

Ako još nemate jasnoću kako želite provesti svoj godišnji odmor, ova bi vas informacija mogla zainteresirati. Sretna sam da vam je mogu ponuditi, a ponuda je dostupna ZA REZERVACIJU SAMO DO 12.03.2024. godine. Objasnit ću vam zašto je tako kratak rok i što ustvari ponuda sadrži.

U mjestu Klimno na otoku Krku nalazi se VSG RESORT. Mjesto je to u koje je uložena znatna količina energije, vizije i novaca da bi se napravila oaza za odmor duše i tijela. Unutar resorta nalazi se 6 luksuznih kučica, kuća za zajedničko druženje, te drugi popratni sadržaji, od bazena pa nadalje, što ću kasnije opisati, a vi možete i sami pogledati na linku koji ću priložiti. Unutar svake kučice nalaze se dva apartmana, koji su potpuno odvojeni kako bi svi imali intimnost. Apartmani su prostrani i jako ugodno i praktično opremljeni. Rekli bismo luksuzno. Svaki se sastoji od spavaće sobe, velikog dnevnog boravka u čijem jednom, gotovo odvojenom dijelu, se nalazi kuhinja sa blagavaonicom, a u drugom nešto što služi kao dnevna, ali se može koristiti i kao spavaonica tijekom noći (ogromne sofe na razvlačenje). Osim kupaonice sa toaletom, u apartmanu se nalazi i zaseban toalet, te velika terasa i parking prostor. Od zajedničkih prostorija, postoji jako velika recepcija unutar koje je dvorana, kuhinja, toaleti, te velika terasa ispred koje je veliki bazen, sauna i whirpool. Prostor je prostran, lijepo uređen i vodilo se računa o detaljima. Nalazi se na mjestu gdje nema buke, u blizini mora i šetnica. Na kraju je sela, koje je živopisno i lijepo, te je centar sela udaljen od resorta 5 minuta hoda. Unutar sela je moguća opskrba, a veći shopping centri se nalaze na 10 minuta vožnje u smjeru Malinske ili Krka. Prostor je ograđen i privatan i pruža lijepu mogućnost za odmor, ali i neometano druženje.

U VSG resortu sam provela sa divnim ljudima nekoliko dana i dočekala tamo ovu godinu. Bilo nam je jako lijepo i uspjela sam dogovoriti sa vlasnicima da mi do 12.03. sačuvaju rezervaciju za zakup cjelokupnog prostora u periodu od 27.07. do 02.08.2024. To su im najprodavaniji termini i zato mi ne mogu držati dulje rezervaciju, što su pristali učiniti zato što smo im bili kvalitetni gosti kojima vjeruju. Kako mi se tamo doista sviđalo i kako u tom mjestu vidim divan potencijal za jedan kvalitetan, opušten, edukativni i njegujuć godišnji odmor, sa dobrim omjerom samoće i druženja, ovim putem svima vama koji tražite tako nešto, nudim slijedeće:

PONUDA UKLJUČUJE:

 • 6 NOĆENJA sa korištenjem svih popratnih sadržaja (bazen, sauna, whirpool, zajednički prostor sa dvoranom),

 • edukativni sadržaj na temu KVALITETA ŽIVOTA I SAMOSPOZNAJA, koji će biti prilagođen vašim potrebama, a što ćemo dogovoriti nakon prijava u razgovoru sa svima vama, kako bih napravila program koji služi svima, a ne napamet kreirala ono što vam ne treba i ne služi (2 sata tijekom dana i navečer meditacije i razgovori uz bazen),

 • karaoke,

 • druženje tijekom dana (bit ćemo kao obitelj, ali imati i mogućnost da se povučemo kad nam treba naš mir i samoća),

 • jedan bioenergetski tretman od strane mog supruga za one koji žele,

 • jedan zajednički roštilj za sve što je dar od nas za povjerenje,

 • još jedan dar od nas bit će domaći bio proizvodi koje ćemo toga trenutka imati na raspolaganju iz našeg vrta, a svakako eko jaja od slobodnih koka.

SMJEŠTAJ:

U jedan apartman može se ugodno smjestiti 4 osobe, tako da je ovo mogućnost i za obitelji sa dvoje djece. Apartmani su opremljeni sa svime što je potrebno za život i odmor (perilica rublja i suđa, dovoljan broj ormara, istinski udobni kreveti, terasa). Sve vezano uz smještaj možete pogledati na ovom linku

CIJENA:

Cijena uključuje 6 noćenja bez hrane (jedan zajednički roštilj i bio namirnice koje ćemo tada imati na našem organskom vrtu su poklon od nas), RADIONICU osmišljenu samo za grupu i njezine potrebe, te jedan bioenergetski tretman od strane mog supruga. Cijena ne uključuje hranu, prijevoz, te ostale individualne troškove.

Cijena je formirana da bude dostupna svima:

 • za dvije osobe u apartmanu – 1.200 EUR / osobi

 • za 4 osobe u apartmanu – 600 EUR / osobi

 • za 3 osobe u apartmanu – 800 EUR / osobi

Roditelji sa dvoje djece imaju cijenu kao za 4 osobe u apartmanu. Jedan roditelj sa jednim djetetom se računa kao jedna osoba i bit će smješten sa još jednom osobom u apartman. Jedan roditelj sa dvoje djece vrijedi sve isto kao i za jedno dijete, osim ukoliko želite privatnost i apartman samo za sebe, u tom ćete slučaju platiti cijenu koja vrijedi za dvije osobe u apartmanu.

Iako cijena djeluje visoko, ono što se za nju nudi je adekvatan omjer kvalitete i cijene za jedan godišnji odmor po mjeri čovjeka.

REZERVACIJA I PLAĆANJE:

Ponuda vrijedi do 12.03.2024. godine i to samo ukoliko se prijavi dovoljan broj ljudi da zakupimo cijeli resort.

Uvjeti plaćanja:

Uplata 50 % iznosa prilikom rezervacije, koja je najkasnije do 12.03.2024.

Uplata ostatka iznosa 30 dana prije puta.

Uvjeti otkazivanja:

Otkazivanje rezervacije uključuje 50% nepovratne uplate ako se obavi do 30 dana prije početka rezervacije, a nakon toga iznosi 100%.

INFORMACIJE I REZERVACIJA do 12.03.2024.:

putpremasebi@gmail.com

Ovo je godišnji koji ne nudi samo more, sunce i smještaj, nego vrhunski smještaj velike diskrecije, kvalitetne popratne sadržaje, predivan okoliš i prirodu, ljude visoke vibracije, kvalitetnu radionicu, zajedničko vrijeme i vrijeme sa sebe, te ostalo što je navedeno u ponudi, a ne može se mjeriti novcem, nego energijom koja će biti utkana u cijeli paket.

Veselimo se našem zajedničkom godišnjem odmoru, jer znamo da će biti vrhunski!

Bojana & Marijo Svalina

Related Posts

3 thoughts on “6 DANA ODLIČNOG LJETOVANJA SA SVALINAMA – 27.07. – 02.08.2024.

 1. Tako sam sretna da sam saznala za vas i mislim da bi trebala da se povezem sa vama ,
  Jer sam va slusala i i citala o vama.

  1. Molim vas da me uputite kako da rezerviram ljetovanje sa vama

  2. Molim vas da me uputite kako da rezerviram ljetovanje sa vama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)