Meditacije, MOJI TEKSTOVI, OSOBNI SVEMIR, Ostale meditacije

Meditacija za centriranje

Počela sam snimati ciklus vođenih kratkih meditacija za one koji žele meditirati, a ne znaju kako ili nemaju dovoljno vremena za dulje meditacije.

Ovdje priložena meditacija traje nešto manje od 5 minuta, a svrha joj je da nas centrira. Kada spomenem pojam centriranja, mislim na centar našeg tijela –  SRCE. Kada smo u srcu, onda smo kod kuće, u svom centru. Kada smo u srcu, ne možemo biti loše, jer u srcu stanuje ljubav. Ljubav je svjetlo i najmoćnija sila u čitavom univerzumu i kada imamo na nju pažnju kroz pažnju na srce, potpuno smo zaštićeni i svoji.

Obraćanje pažnje na naše srce čini nevjerojatnu vibracijsku promjenu unutar našeg tijela i ima moć u potpunosti nas harmonizirati, dovesti u ravnotežu, smiriti, dovesti u stanje ljubavi.

Centrirajuću meditaciju je dobro raditi ujutro za dobar početak dana, kada osjećamo nervozu i želimo se brzo dovesti u stanje mira, kada želimo na brzinu podići našu vibraciju, kada se spremamo za komunikaciju sa Anđelima ili ostalim svjetlosnim bićima, kada smo bolesni i želimo aktivirati imunitet ili općenito kada nemamo vremena za neku dulju meditaciju ili samo želimo imati pažnju na srcu.

Da vas ne bih dalje uvjeravala, uvjerite se sami i poslušajte Meditaciju za centriranje.

 

2 thoughts on “Meditacija za centriranje

  1. Maja napisao:

    Predivno…hvala

    1. osobnisvemir napisao:

      Veseli me da vam se sviđa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)