BLOG, MOJI TEKSTOVI, ZANIMLJIVI VIDEO MATERIJALI

Važnost disanja i tehnika Os svijeta

Danas sam objavila novi edukativni video koji je prvi u nizu tema vezanih uz različite  tehnike disanja i povezivanja sa univerzalnom energijom koja se nalazi svuda oko nas. Kroz ovaj ciklus naučit ću vas kako disanjem osloboditi duboko zapečenu ljutnju, tugu, kako eksplozivno izbaciti bijes, kako uravnotežiti srčanu čakru, solarni pleksus, smiriti misli, aktivirati treće oko,…

U današnjem videu sam objasnila važnost disanja, jer ukoliko to ne znate, teško vam se natjerati disati, obzirom da vam se svjesno disanje čini pretrivijalnim i maltene gubitkom vremena. Ljudi obično vole komplicirane stvari, a sve što je kao na dlanu ili jako jednostavno izgleda nevažno ili nepotrebno. Međutim, baš u jednostavnim tehnikama i stvarima oko nas leže ključevi koji su nam potrebni da bismo živjeli u skladu sa sobom i svojom okolinom.

Da ne duljim, pogledajte i prosudite sami. U posljednjih 5 minuta, pokazujem vam po mom mišljenju najmoćniju tehniku povezivanja sa energijama neba i zemlje, kao i svoje duše, pa se pripremite na divno putovanje i kratku meditaciju.

Hvala svima još jednom što me pratite i što dijelite znanja koja nesebično dijelim onima kojima smatrate da su potrebna. Time mi pomažete ostvarivati i širiti moju životnu svrhu, a nekome možda činite dobro djelo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)