BLOG, MOJI TEKSTOVI

Povratak prema sebi

Protekli vikend vodila sam radionicu Povratak prema sebi na imanju Japodi u Sungeru. Bio je to doista Povratak prema sebi, ne samo meni, nego svim divnim ženama koje su krenule sa mnom u avanturu zvanu samospoznaja. Vrijeme nas je podržalo sa 20 stupnjeva, kao da nije bio 7.11. Sunce nas je grijalo na Matić poljani gdje smo uživale u podržavajućim energijama otvorenog prostora koji nam je pomogao otvoriti energetske centre i proširiti nam uvide u meditacijama. Neki su dobili značajne poruke, toliko divne da će ih grupa još dugo pamtiti.

Ja sam naučila da je biti ono što jesam jedino što se od mene traži. Došlo je vrijeme da dajem samo ono što toga trenutka imam u sebi. Ne trebaju mi planovi, dodatno more pročitanih knjiga, dugotrajne pripreme, … jer pripremao me život godinama, a to moje iskustvo i znanje koje se duboko usidrilo unutar mene treba teći aktivirano energijama osoba oko mene. Osjetila sam da prepuštajući se energijama osoba koje me slušaju naprosto tečem i govorim ono što je potrebno toga trenutka reći. Poput rijeke, poput tijeka života, spontatno, protočno i autentično. I tada svjedočim čudima, ne samo kod sebe, nego i kod onih koji se za njih otvore.

Ljepotu Povratka prema sebi umnožila nam je jedna beba i jedan pas.  Divna kombinacija i još jedna poruka da koliko god različiti bili, ako smo svoji, puni ljubavi i živimo u trenutku, život će nam dati sve što nam je potrebno, kao što daje stvorenjima na slici.

Hvala svim divnim ženama, a ukupno nas je bilo 12, na divnim trenutcima, energijama, spoznajama, na ljubavi i protočnosti. Hvala životu na divnim prilikama i na putovanju prema sebi.

 

DSC_1077

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)