Uncategorized

Vjerovati Životu – radionica u Zagrebu 30.11.2022.

VJEROVATI ŽIVOTU

ZAGREB, 30.11.2022.

18 DO 21 SAT

Svaka promjena u životu čovjeka izbacuje iz zone komfora i na nekoj razini ga natjera da preispita svoje životne vrijednosti, kao i kako želi živjeti svoj život, da on bude njegov izbor, a ne da prolazi nesvjesno kroz njega.

Kako je moj život prepun promjena, one me navode da stalno preispitujem život i da se usklađujem sa sobom iznutra, obzirom da se vani puno toga učestalo mijenja i ne mogu se za ništa uhvatiti. To nije uvijek ugodan proces, jer moramo zaroniti duboko u svoje strahove ili nelagode. Tako sam i ja u nekom svom procesu osjetila veliku nelagodu prema radionicama uživo i svakom vidu javnih nastupa, jer sam se pitala ima li to uopće smisla, kad sam ionako puno toga rekla i sve se uvijek svodi na isto.

Dok previranja traju, mirujem i čekam jasnoću. Nakon što dođe, uvijek se dogodi njezina potvrda na nevjerojatne načine. Jučer sam odlučila organizirati radionicu u Zagrebu 30.11.2022. s temom

Vjerovati Životu

i danas sam dobila desetak mailova ljudi koji govore o tome koliko im je moja rečenica ili prisustvo pomoglo promijeniti život:

Neki od mailova koje sam danas primila:

“Prije tri godine, 2019., bila sam na Vašem seminaru u Zagrebu, u Makronovi, negdje u osmom mj. Bio je i Vaš suprug tamo. Prije seminara, poslala sam vam mail i opisala situaciju u kojoj sam se nalazila. Bez posla, u prof. mirovini, invaliditet, s mogućnošću da se zaposlim, ali na sve oglase na koje sam se prijavljivala već je bila podobna osoba,…Punih 56 godina starosti, uz invalidnost, to je bila percepcija okoline, obitelji, a i djelomično mene. Suživot sa čovjekom, ocem moje djece, …sve sam opisala, a Vi ste mi odgovorili na seminaru, ne spominjući o kome se radi. Dakle, ukratko, neka živim, makar i jedan dan, ali neka to bude moj izbor.

Draga Bojana, jednom ću Vam pričati što je bilo u međuvremenu, ali SADA je ovako:

Živim na moru na predivnom otoku. Razvela sam se. Posao koji radim je misija. Nije uvijek jednostavno, ali je nadnaravno. Život na otoku…resetirao me je, naučio novim vrijednostima o prirodi, ljudima i najviše o meni, mojim mogućnostima.”

“Dobar dan divna Bojana.Nadam se da ce ovaj mejl stici do tebe.Zovem se Ines, imam 30godina, mislim da sam najmladja osoba koja te prati,a mozda i ne, kako god. Pisem ti ovaj mejl onako iz duse. Pre 4 godine dijagnostikovana mi je losa cista na jajniku. Prosla sam kroz dve operacije i 3 ciklusa hemoterapije, zatim posle svega toga upadam u ocaj i duboku depresiju. U medjuvremenu prijateljicina majka mi je poslala tvoj video od tada ti si non stop uz mene, slusala sam tvoja videa, budila se i spavala uz tvoj glas. Tvoja knjiga mi je uvek bila u rukama i ti si neko ko mi daje veru u zivot. Da je zivot caroban i da me podrzava u svakom trenutku. “

“Inače, nakon naših nekoliko susreta, imam osjećaj da sam doživjela najveći skok u svjesnosti…kao da su se kockice počele slagati u meni i izvan mene i ja sam jednostavno počela biti sretna, hvala Vam (možete ovo staviti kao recenziju).”

Hvala draga Bojana na svemu…na dijeljenju znanja ..iskustava, pogleda..ucenja..iskrenosti..ljubavi..ma svemu,,nije jednostavno sve obuhvatiti rijecima…ne postoje.. Htjela sam reci da vas pratim od vasih prvih videa..privuki ste me sa videima o andjelima..zarezonirala sam sa vama…pogledala sam ..mogu reci sve vase videe..pomogli ste mi da promjenim totalno um..nacin razmisljanja ..ponasanja..svega..sve sta sam radila i mislila sam promjenila..moja percepcija svijeta i zivota su potpuno drugacije..pomogli ste mi da mi je lijepo i ugodno i u svojoj kozi i u svojoj glavi..neizmejrno vam hvala za to..ovo vam sve pisem jer me bas dirnulo ovo sto ste govorili na kraju videa…ja sam davno izbacila tv..ugasila sve drustvene mreze..imam viber i youtube..mozda sam se dvaputa zahvalila na nekom vasem videu…znajte da ste prodrli puno dublje u ljude nego sto mislite..postoji puno veci broj ljudi..ovakvih poput mene..koji se ..kako da kazem..nisu nigdje ubrojili..ne saljem mejlove..lajkove..poruke..pitanja..ne javljam se za bespatne poklone..ne komentarisem nista..ni bilo sta drugo..a ipak sam sve vidjela..cula…mnogo mnogo toga primjenila…eto..ne zaboravite ni na vojsku ovakvih koje imate…od srca hvala.”


Imam dar, kroz riječi, pojavnost, autentičnost, energiju srca i snagu ljubavi kojom želim kreirati svijet u kojem je valuta ljubav, u ljudima probuditi vjeru u život i pomoći im da povjeruju da im je bez obzira na okolnosti moguće kreirati drugačiji život.

Taj dar želim dijeliti sa svima vama koji osjećate da vam je potreban “boost” vjere u život.

Družit ćemo se 30.11.2022. od 18 do 21 sat, u Zagrebu, u Radićevoj ulici u neposrednoj blizini Trga.

Svi koji se žele prijaviti na druženje mogu to učiniti putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

Prilikom prijave je potrebno:

  • postaviti pitanje koje ima veze sa vjerom u život – u kojoj sferi života vam nedostaje i što vas točno muči (anonimno odgovaram) – što je kraće moguće, a da je jasno

  • uplatiti iznos vrijednosti seminara/radionice u iznosu 200 kn.

Veselim se družiti se kroz vjeru u život sa svima koji se odazovete ovom pozivu!

Bojana Svalina

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)