BLOG, MOJI TEKSTOVI, RADIONICE U PRIRODI

VIKEND ZA DUŠU I TIJELO – ROGLA 15.-17.11.2019.

Kažu da su putovanja važna za razvoj svijesti, dobro zdravlje, odnos prema sebi i životu. Još kad su povezana sa boravkom u prirodi i kad na njima imamo priliku “poraditi” na sebi, svojim paradigmama, potisnutim sadržajima, uvjerenjima, sjenama, te pritom upoznati divne i drage ljude, kud ćeš bolje.

S vremena na vrijeme priuštim si vikend u prirodi, daleko od svekodnevice, jer kad budem u potpuno drugom ambijentu, jasnije vidim i čujem sebe. Za mene je to vrlo važan i vrijedan dio moje duhovne higijene.

Svima kojima je potreban odmak od svakodnevice i da pritom nisu sami, nego dio grupe ljudi koje zanima duhovnost i priroda, imaju priliku prijaviti se na vikend za dušu i tijelo. Biti ćemo smješteni u hotelu Natura **** u Zreču, u kojem se isprepliću tradicija i suvremenost.

Ponuda uključuje:
– 2 noćenja sa uključenim punim pansionom u 2-krevetnim sobama (vrhunska hrana)
radionica by Bojana Svalina 3 sata dnevno (ukupno 6 sati) – ulazak u polje čiste svijesti, osvještavanje i čišćenje podsvjesnih programa, kreiranje željene realnosti
boravak u prirodi unutar grupe ili samostalno (po želji) i direktno iskustvo lakoće postojanja kroz slijeđenje vlastitog osjećaja
sauna unutar hotela

Ponuda ne uključuje:
– prijevoz (moguć dogovor oko prijevoza unutar grupe)
– osiguranje (samostalno po potrebi i želji)

Cijena: 1.700 kn ili 230 EUR / osobi.

Ponuda vrijedi i prijave su moguće samo do 14.10.2019.
Informacije i prijave na e-mail: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *