Uncategorized

U MOM TIJELU SU KLJUČEVI MOG ZDRAVLJA – 14.05.2023. 18 DO 21 SAT

U mom tijelu su ključevi mog zdravlja

Online radionica iscjeljivanja fizičkog tijela

nedjelja 14.05.2023. 18 do 21 sat

Osjećam potrebu da je došlo vrijeme onima koji osjećaju da im je to potrebno, prenijeti znanje kako je moguće komunicirati sa vlastitim tijelom i samoiscjeljivati se ili pomoći drugima da se samoiscjeljuju kroz iscjeljenje emotivnih trauma koje su zaglavljene unutar njega.

Učinit ću to kroz online radionicu “U mom tijelu su ključevi mog zdravlja”, koju ću održati u nedjelju na majčin dan 14.05.2023. preko zoom-a, s početkom u 18 sati. Kako majčin dan doživljavam i kao dan naše najvažnije majke, majke zemlje, iako sam imala druge planove za taj dan, zemlja me pozvala da prenesem korisno znanje koje će, poput kiše koja će danima padati, suzama saprati i ljubavlju rastočiti energetske blokade u nama koje nam priječe fizičko zdravlje.

Svjedočanstvo sa radionice održane 11.02.2021.

“Draga Bojana, bilo je izuzetno snažno i moćno, pogotovo meni koja sam ti tvrdila “ja sam zdrava”.

Fizički možda i jesam, ali emotivno sam kao cjediljka probušena s puno rana (sličnih onima koje si ti za sebe večeras opisala, poznate su mi), od kojih se jedna večeras otvorila.

Hvala ti na tome, kao i na uvidu da je nisam do večeras bila iscjelila, iako sam je oprostila.

Nemam riječi, još sjedim sama u sobi i sakupljam se, prije nego se pridružim ostatku family.

Grlim te dušo mila i neizmjerno sam ti zahvalna!!!”

L.L.

Proces koji ću vas naučiti je bio prvi proces kroz koji sam osobno prošla nakon prve kemoterapije. Kroz njega me vodila doktorica Senija Grčić. Tada sam, osim dijagnoze karcinoma dojke, imala i dva mioma na maternici i gastritis, te još neke druge dijagnoze, kojima se tada nisam bavila. Radi se o procesu koji je kreirala Brendon Bays i o njemu napisala knjigu koja se zove Putovanje. Preporučam vam da nabavite knjigu, jer je vrijedna za pročitati i kroz nju dublje razumjeti kako nastaju bolesti, ali i kako se mogu izliječiti. Brandon je godinama bila u duhovnosti i silno ju je pogodilo kad je saznala da je unatoč zdravom i “duhovom” pristupu životu razvila tumor u maternici veličine rukometne lopte koji je prijetio puknućem i preporučena joj je hitna operacija. Nije se mogla pomiriti sa time da ne pokuša na drugačiji način izliječiti svoj tumor i dogovorila je sa svojom liječnicom da joj da 6 tjedana vremena u kojem će si dati priliku naći njegove uzroke i tako se izliječiti. Krenula je na putovanje, po čemu je i nazvala knjigu. Na tom unutarnjem i vanjskom putovanju poslušala je svaki impuls koji je došao iz centra njezine duše. To ju je odvelo na razna mjesta i povezalo sa raznim ljudima. Na jednom od tih putovanja, tijekom jedne masaže, dobila je direktno iskustvo povezivanja sa svojim tijelom, te način kako se povezati sa traumom u tijelu i kako je razriješiti.

Nakon 6 tjedana, njezin je tumor bio znatno manji, ali nije nestao. Bila je jako razočarana što se nije uspjela samoiscijeliti u tih 6 tjedana, dok u razgovoru sa prijateljem nije shvatila da je iscjeljenju potrebno vrijeme i da je taj proces u tijeku, što je pokazivalo i drastično smanjenje tumora. Ukratko, tumor je nestao nakon još nekoliko tjedana i Brandon je danas zdrava žena koja putuje svijetom i prenosi svoje znanje dalje.

Što se dogodilo kod mene nakon procesa koji sam odradila sa dr. Grčić prema metodologiji Putovanja? Nakon 6 mjeseci nije bilo ni traga miomima, a gastritis je nestao relativno brzo. Karcinom dojke je izliječen i već 17 godina kao zdrava žena govorim o putu prema sebi. Ne mogu tvrditi da mi je pomoglo samo Putovanje, ali ono što sam dobila i osvijestila kroz njega, je bilo toliko vrijedno, da to znanje vrijedi širiti dalje. To je proces koji možemo raditi sami sa sobom, ali i voditi druge kroz njega. Vrlo je dubok, osviještujući, transformativan i iscjeljujući, a osjećaj zahvalnosti i ljubavi koji se osjeća nakon njega je nemoguće opisati, jer ga treba doživjeti.

“Hvala ti draga Bojana.

Meni je ovo bilo odlično iskustvo. Kao da su mi neke blokade nestale.Osjetila sam jedno super olakšanje u prsima i trbuhu.”

M.P.

Ako ste spremni naučiti PUTOVANJE, imate priliku 14.05.2023. od 18 do 21 sat, na online radionici “U mom tijelu su ključevi mog zdravlja”.

Neka to bude i poklon za majčin dan koji ćete pokloniti sami sebi i svom tijelu, a ja svima koji osjete poziv pridružiti se na radionici, želim da ih majčica zemlja zaštiti i da nas sve vodi u novi ciklus života u zdravlju. Kažu da je zlatno doba ono u kojem nema bolesnih. U to duboko vjerujem, jer bolest tijela je odraz bolesti duše u velikoj većini slučajeva, a duša je bolesna kada ne živimo iz nje, nego iz svojih uvjerenja i zatomljenih trauma.

Energetska razmjena: 60 EUR

Za dodatne informacije i prijave možete me kontaktirati putem e-maila: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)