BLOG, KOLUMNE, MOJI TEKSTOVI, RADIONICE U PRIRODI

Transformativne radionice na Šolti – lipanj 2019

Ove godine ponovno organiziramo radionicu na Šolti, ali ne jednu, nego dvije. Razlog za to je nedovoljan broj mjesta za sve koji su nam se željeli pridružiti prošle godine, kao i neopisivo čarobna i duboka iskustva na prošlogodišnjoj Šoltanskoj radionici.

Radionicu ću voditi sa Larisom Mravunac, autoricom knjiga poezije: Ulica Mirabel Bel i Južni čvor.

 

Termini radionica su:  5.- 12.06.2019. i / ili  14. – 21.06.2019.

Biti ćemo smješteni u Stomorskoj, u predivnoj kući, okruženoj zelenilom, sa čarobnim pogledom na more. Udomit će nas domaćica Danica koja ima neopisiv dar za kuhanje i svojim kulinarskim čarolijama i energijom duše majke će nas podržavati u našim procesima.

Smještaj će biti u tri četverokrevetna apartmana, koja možete pogledati na niže navedenim linkovima, tako da kliknete na svaki od njih.

MORE 

LAVANDA

RUSTICA

OKOLIŠ

 

 

Glavna tema radionice biti će postizanje lakoće življenja u praksi. Kroz druženje, šetnje, izmjenu iskustava, zajednički krug podrške, programe za uvid i transformaciju, putovati ćemo stazama svojeg prošlog i budućeg života, učit ćemo osluškivati sadašnjost i bivati u sadašnjem trenutku, prepoznavati sebe u drugima, zaranjati u svoje nesvjesne sadržaje podržani energijom otoka i svetog kruga podrške kojeg ćemo sami stvoriti.

Svi koji dođu neće otići kući isti. Nećemo obećati face lifting, jer ga ne radimo, ali sigurno će vam lice sijati na drugačiji način, a u tijelu i u životu ćete osjećati lakoću koju možda nikad dotad niste osjetili.

Cijena cjelokupnog programa, što uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi, hranu i piće na bazi polupansiona i dubok tranformacijski program je 4.000 kn / osobi. Cijena ne uključuje prijevoz, a koji se može organizirati međusobno na nivou grupe, kao niti sadržaje izvan navedenih.

Dodatne informacije možete dobiti putem emaila putpremasebi@gmail.com, a na koji možete izvršiti i prijavu. Isto tako, više o programu možete poslušati i u navedenom video filmiću.

Broj mjesta je ograničen na 12 osoba u grupi i prijave se primanju dok se ne popuni broj mjesta.

Vidimo se na Šolti!

Larisa i Bojana

One thought on “Transformativne radionice na Šolti – lipanj 2019

  1. Blaženka Alfier napisao:

    😍🤗

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *