TRANSFORMACIJA OGRANIČAVAJUĆIH UVJERENJA

RADIONICA: TRANSFORMACIJA ŽIVOTA I/ILI UVJERENJA

Na ovoj radionici ćete naučiti vrlo jednostavan i efikasan način kako možete transformirati negativni naboj sa vaših životnih situacija  putem 4 elementa stvarnosti i simbola koji ima za vas posebno značenje.

Ne samo da ćete na radionici dobiti u ruke vrlo moćan alat koji će vam promijeniti stav prema svemu što se desilo u vašoj prošlosti, ali i prema životu općenito, nego ćete proći i svoj osobni proces transformacije i dobiti skriptu sa jasnim uputama o načinu izvođenja procesa.

Nakon radionice biti ćete osposobljeni proces raditi na sebi i na drugim osobama te tako širiti ovo jednostavno i moćno znanje dalje i tako činiti svijet ugodnim i lijepim mjestom za život.

Autor tehnike je Živorad Mihajlović Slavinski, moj veliki učitelj i kreator mnogih uspješnih tehnika i sistema dubokog rada na sebi kojem je svrha uklanjanje emotivnih i duhovnih prepreka na putu do sretnog života i samospoznaje.

Više informacija možete dobiti na e-mail osobnisvemir@gmail.com.

Za ove koji žele raditi sami ovdje besplatno dijelim 3 jednostavne metode transformacije kao i metodu provjere uvjerenja pod nazivom Kineziološko mišićno testiranje.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)