BLOG, MOJI TEKSTOVI, TEČAJ MANIFESTIRANJA

RADIONICA MANIFESTACIJE I TRANSFORMACIJE

Ova radionica je, kao što joj i ime govori, vrlo moćna. Njezina posebnost je u tome što je, poput matematičkih formula, vrlo jasna, pitka, “posložena”, do u detalja objašnjena i u praksi lagano primjenjiva, brza i efikasna. Volim je podučavati, a još više volim dobivati oduševljene komentare ili svjedočenja polaznika.

Na ovoj radionici ćete naučiti nekoliko probranih i vrlo moćnih tehnika manifestacije koje sam  imala prilike naučiti od svojih učitelja, a nakon godina rada na sebi sam ih posebno izdvojila zbog njihove učinkovitosti.

Osim tehnika manifestacije, naučit ćete i tehniku transformacije života. Ovo je vrlo moćna tehnika koja nam omogućuje da očistimo svoj dosadašnji život od tenzija, emocija, misli, slika, uvjerenja,… i da kreiramo budućnost bez tereta koji nam više ne treba. Potrebno je svega 4 procesa transformacije života kako bismo očistili svoju prošlost. To ne znači da će događaji nestati, već da ćemo mi imati potpuno drugačiji odnos prema njima, da ćemo biti emotivno i energetski od njih odvojeni, ali sa zahvalnošću za naučene lekcije. Jedan proces traje manje od pola sata, a nakon njega potrebno je učiniti pauzu od 2 ili više mjeseci, kako bi se kroz to vrijeme naš život posložio u skladu sa novom energijom. Ovaj proces je meni osobno jedan od najljepših i najdražih procesa, zbog lakoće i učinkovitosti.

Vrijednost naučenog je u tome što ćete to moćno znanje moći  samostalno primjenjivati na sebi, ali i tome podučiti druge ljude, sa lakoćom.

Do daljnjega radionica se održava samo putem skypa, individualno ili za grupu do 6 polaznika. Trajanje je 2 susreta po 1,5 sat.

Detaljnjije info možete saznati putem e-maila: osobnisvemir@gmail.com

Komentari polaznika radionice:

V.V.

Draga Bojana,

hvala Ti..

Na ovom mailu, na trudu da nam objasniš i približiš sve, na pozitivi i mirnoći koja iz tebe isijava..

Ispred mene je put posut pisanjem, rezuckanjem i ljepljenjem :).

 

N.N.Š.

Ej, pa znaš i sama da to sve djeluje. Hajde da podijelim s tobom svoju zgodu.

Kao što i sama znaš kad nešto radimo iz bezbrižnosti to je pravi primjer da djeluje, a čim smo vezani na nešto ne možemo se valjda dovoljno opustiti ili što već.

Kako ja imam mali broj noge i prošlu zimu sam tražila neke čizme sa krznom iznutra tople, kožne i da izgledaju tako i tako..nisam ih našla pa sam sad manifestirala i drugi dan otišla u šoping. Moram li reći dalje.

Uživam, tople su mekane i moj broj!!!

M.P.

Draga Bojana

Hvala na skripti i uputama, kao i na svim tvojim učenjima. Nije da ti laskam, od srca ti zaista želim reći da sam jučer, nakon puno vremena, u svojem srcu osjetila radost, entuzijazam i NADU za sebe.

S velikom zahvalnošću, od srca hvala.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)