BLOG, MOJI TEKSTOVI, RADIONICE UŽIVO, RASPORED

SVI JESENSKI PROGRAMI NA JEDNOM MJESTU

Dragi Svi,

Ako ste se zaželjeli družiti sa mnom, osjetiti moju energiju, vidjeti zašto i kako živim to što živim, imate nekoliko mogućnosti, koje sam sa pažnjom i posvećenošću kreirala za vas, ali i za sebe. Moj je princip da ne želim raditi ništa u čemu ja osobno ne uživam i što ja ne smatram vrijednim.

Život u kojem nema užitka, razmjene i strasti, zovem životarenje, a tako sam živjela dobar dio života i zato jako dobro znam ne samo kako se osjećaju osobe koje tako žive, nego i kako izaći iz te životne žabokrečine i kreirati život po svojoj mjeri.

Do kraja ove godine svoju ću energiju usmjeriti u slijedeće programe:

 1. ONLINE PROGRAM za žene “Sretna i svoja ja! – od 15.10. do 03.12. obradit ćemo 8 vrlo važnih tema kroz online predavanja i kao krunu susret uživo na kojem ću sudionicima pokloniti priručnik kreiran isključivo za njihov program. Sve detalje pogledajte na https://putpremasebi.hr/sretna-i-svoja-ja-model-mocne-transformacije/
 2. VIKEND PROGRAM UŽIVO pod nazivom “Škola osobnog razvoja by Bojana”

  Rijeka 26. i 27.10.

  Očekuju vas duboke i transformacijske teme, metode i predivno druženje i razmjena znanja. Sve detalje pogledajte na https://putpremasebi.hr/vikend-program-u-beogradu-i-rijeci-skola-osobnog-razvoja-by-bojana/

  3.SEMINAR O BLAGO-STANJU

  Beograd, 18.10. od 18 do 21 sat

  Ivanić Grad, 03.11. od 18 do 20.30 sati

   

  Kad bi vam netko rekao da biste za vrijednost jedne masaže ili šišanja i frizure mogli osvijestiti i otkloniti programe koji su vas većinu života blokirali na putu prema blagostanju, biste li mu povjerovali? Ja moram priznati da bih na prvu pomislila da se radi o još jednom triku kako da netko zaradi pare na brzinu. Međutim, kad bih to čula od osobe koju poznajem, kojoj vjerujem, za koju osjećam ili znam da je autentična i priča samo ono što živi, onda bih osjećala trnke po cijelom tijelu, zahvalila Bogu što mi pruža tu mogućnost i jedva čekala trenutak kad ću sjesti ispred te osobe i čuti što mi ona ima za reći. No, to sam ja. Možda zato živim život kakav živim. Kakvi ste vi? Kakav život živite i kakav želite živjeti? Ne morate to meni odgovoriti, nego sebi.

  Zašto nemate novca ili dovoljno novca? Što vas u tome blokira? Kako otkriti blokirajuće programe? Načini kako ih riješiti. Novo, drugačije, bazirano na osobnom iskustvu, kao i kroz iskustvo rada sa drugima vezano na tu temu.

  POSEBNE POGODNOSTI za seminar:

  • Svi koji su dosad bili na mojim radionicama, radili individulano sa mnom ili pohađali bilo koji od mojih programa, za bilo koji program ostvaruju 10% popusta na ime povjerenja koje mi ponovno dajete i na čemu vam, između ostalog, i na ovaj način zahvaljujem.

  • Svi koji dođu na bilo koji navedeni program moći će nabaviti moju knjigu “Put prema sebi” po posebnoj promotivnoj cijeni.

  Informacije i prijave na e-mail: putpremasebi@gmail.com


Hvala vam na pažnji i veselim se svim našim budućim susretima i druženjima!

Bojana Svalina

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *