BLOG

SUSRET “PLEMENA” UŽIVO U RIJECI, ZADRU I SPLITU

SUSRETI “PLEMENA” UŽIVO!

RIJEKA:

SUBOTA, 20.08.2022. 17 – 20 SATI, DVORANA ZAMET, TRG RIJEČKIH OLIMPIJACA 1

ZADAR:

SUBOTA, 27.08.2022. 10.30 – 13 SATI, CENTAR SVITEH, MOLATSKA 13

SPLIT:

SUBOTA, 03.09.2022. – 17 – 20 SATI, UDRUGA KADULJA, BARAKOVIĆEVA 21

Drago moje Pleme,

Prije svega, za one koji se pitaju zašto u pozivu navodim riječ “Pleme”, želim objasniti što meni ta riječ znači. Riječ Pleme ima uglavnom negativnu konotaciju, čega sam svjesna. No, tražeći adekvatnu riječ za skupinu ljudi koji su srcem i dušom na putu prema sebi, naprosto se prije nekoliko mjeseci sama od sebe pojavila riječ “Pleme”. Ona je za mene sveta i obilježava toplinu, ljubav, suradnju, podršku, dobrotu i sigurnost. Njome ne pozivam na odvajanje, nego na spajanje. U “Pleme” su dobrodošli Svi Putnici na Putu prema Sebi, da zajedno podijelimo znanja, spoznaje i Ljubav.

Veselim se svima vama koji ćete doći na naše druženje uživo u Rijeci, Zadru ili Splitu. Dvorane su ograničene na 70 sjedećih mjesta, stoga su potrebne

prijave na e-mail: putpremasebi@gmail.com

Prijave su završene kad se popune sva mjesta u dvorani, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme i prijavite se samo ako ste sigurni da ćete uistinu i doći, da ne zauzimate mjesto nekome drugom.

Na druženju ćemo pričati o životu i o svim temama koje vas muče ili koje vas priječe da živite život kakav želite živjeti. Kao i na druženjima preko youtuba, energija grupe učini svoje i uvijek se otvore one teme koje svima služe, pa sam uvjerena da će i sada biti tako.

Na druženjima uživo energija ljubavi uvijek učini proboj i čuda i to je nešto što traje još danima i ima moć pogurati promjene i staviti stvari na svoje mjesto.

Naše druženje je na principu donacija iz srca i savjesti, jer osjećam da je tako jedino ispravno i da nas i to uči kako biti autentičan i živjeti u lakoći.

 

Hvala na vašim prijavama! Podsjećam da se one vrše preko e-maila: putpremasebi@gmail.com

 

Veselim se našim susretima uskoro!

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *