Uncategorized

Sretna i Svoja Ja – model moćne transformacije

Neka vaš uspjeh procvjeta!

Model moćne transformacije je sveobuhvatni online program koji uključuje edukaciju, duboki transformacijski rad i povezivanje s moćnim i sretnim ženama. Po završetku programa, uvjerena sam da će vaši potencijali procvjetati, da će vam se otvoriti duboki uvid u kreativnost koju nosite od rođenja te da ćete svoje sposobnosti moći cijeniti na potpuno drugačiji način, pun duboke ljubavi prema sebi i sreće koja je posljedica ispunjenog života. Odaberite moj novi autorski program koji je nastao kao kruna svih mojih životnih i poslovnih iskustava s divnim i moćnim ženama koje sam susretala na svom putu, mojih uspona i padova te rješenja koja su me dovela do sadašnje točke u životu, gdje sam ispunjena, svoja i sretna i po vlastitim kriterijima, moćna.

Očekuje nas 8 modula online edukacije, zaključni seminar na kojem ćemo se okupiti u Zagrebu i upoznati, a na kojem ćete dobiti priručnik Sretna i svoja JA, s uputama za moćnu transformaciju te profilima svih sudionica programa. U priručniku ćete imati priliku predstaviti se, prezentirati svoj rad i životnu i/ili poslovnu transformaciju te motivirati druge sudionice na još bolje rezultate i napredak u svim segmentima života.

 

Na online edukaciji prolazit ćemo kroz 8 ključnih transformacijskih tema:

 1. Zdravlje i odnos prema sebi (15.10.2019.)
 2. Obiteljski odnosi (22.10.19.)
 3. Posao i razvoj karijere (29.10.19.)
 4. Ljubav i partnerski odnosi (05.11.19.)
 5. Prijateljstvo i druženje (12.11.19.)
 6. Slobodno vrijeme i kreativnost (19.11.19.)
 7. Duhovnost i osobni razvoj (26.11.19.)
 8. Novac i obilje (03.12.19.)

 

Sudionike programa očekuje:

 • Trajni online edukacijski materijal
 • Mogućnost praćenja edukacije iz udobnosti ureda ili doma
 • Priručnik kao podsjetnik na ključne točke programa, uspomena na grupu kroz profile svake sudionice
 • Umrežavanje na seminaru u Zagrebu i druženje

 

Program je namijenjen:

 • Svima koji žele ulagati u osobni razvoj
 • Osobama koje žele unaprijediti svoj život
 • Osobama koje se nalaze na životnoj ili poslovnoj prekretnici
 • Svima koji znaju da napokon zaslužuju sreću kroz moćnu transformaciju…

 

Online edukacija se sastoji od 8 online modula u trajanju od 3 školska sata koje možete pratiti uživo u trenutku održavanja, ali i naknadno koliko želite. Za sudjelovanje u edukaciji je potrebno samo kliknuti na dostavljeni link. Vrijeme održavanja je utorkom s početkom u 18.30 sati.

Završni seminar Sretna i  svoja JA će se održati u Zagrebu, a  datum ćemo odrediti tijekom naših zajedničkih online modula.

Tijekom edukacije pripremit ćemo priručnik Sretna i svoja JA s korisnim savjetima i vašim profilima koji ćete dobiti kao DAR na seminaru. Tijekom programa dobit ćete detaljne upute i pitanja za profile sudionica. To će biti prilika da se sve bolje upoznamo i povežemo.

Cijena programa Sretna i svoja JA: Model moćne transformacije je 1.000 kuna, a u cijenu je uključena online edukacija, trajna dostupnost online sadržaja, dodatna literatura putem e-maila, sudjelovanje na završnom seminaru/druženju u Zagrebu, a tiskani priručnik je moj DAR sudionicama programa. Za sve sudionike mojih dosadašnjih radionica i programa na navedenu cijenu odobrava se 10% popusta.

Moje iskustvo je da u programu svaka osoba dobije ono što joj je u ovom trenutku najvažnije u životu, sukladno vlastitim potrebama i dubokim željama. Pronađite sretno mjesto unutar sebe, ostvarite čežnju svog bića i neka vaš uspjeh procvjeta. Ukoliko želite biti dio sretne i moćne skupine žena, možete se putem e-maila putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)