Uncategorized

Sretna i Svoja Ja

Neka vaš uspjeh procvjeta!

Nakon prve grupe od šezdeset “Sretnih i svojih žena”, veliko mi je zadovoljstvo objaviti da sam odlučila kreirati novu grupu “Sretnih i svojih žena”. Činim to, između ostalog, i zbog ovakvih svjedočenja članica “Sretna i svoja ja”: “Preko mene u mojoj obitelji se događaju velike promjene, a ponajviše jer sam ja sretna sada. Nakon modula – posao, događaju se nevjerojatne promjene na tom polju, svakodnevne. Opuštam stara uvjerenja kroz vježbu- alfa stanje. Hvala do neba”

On- line program “Sretna i svoja ja” pokazao se čarobno transformativan, dubok, iscjeljujući, duboko povezujući i  što je najvažnije, nastavlja živjeti dalje kroz povezanost članica i njihovu suradnju. Ogromno mi je zadovoljstvo i radost što mi je život dao priliku i mogućnost umrežavati i povezivati ljude, te im dati osjećaj da nikad nisu sami.

Model moćne transformacije je sveobuhvatni online program koji uključuje edukaciju, duboki transformacijski rad i povezivanje s moćnim i sretnim ženama. Po završetku programa, uvjerena sam da će vaši potencijali procvjetati, da će vam se otvoriti duboki uvid u kreativnost koju nosite od rođenja te da ćete svoje sposobnosti moći cijeniti na potpuno drugačiji način, pun duboke ljubavi prema sebi i sreće koja je posljedica ispunjenog života. Odaberite moj autorski program koji je nastao kao kruna svih mojih životnih i poslovnih iskustava s divnim i moćnim ženama koje sam susretala na svom putu, mojih uspona i padova te rješenja koja su me dovela do sadašnje točke u životu, gdje sam ispunjena, svoja i sretna i po vlastitim kriterijima, moćna.

Očekuje nas 8 modula online edukacije i zaključni seminar na kojem ćemo se okupiti u Zagrebu i upoznati, za sve koje to žele.

Na online edukaciji prolazit ćemo kroz 8 ključnih transformacijskih tema:

 1. Zdravlje i odnos prema sebi (22.01.2020.)

 2. Obiteljski odnosi (29.01.20.)

 3. Posao i razvoj karijere (05.02.20.)

 4. Ljubav i partnerski odnosi (12.02.20.)

 5. Prijateljstvo i druženje (19.02.20.)

 6. Slobodno vrijeme i kreativnost (26.02.20.)

 7. Duhovnost i osobni razvoj (04.03.20.)

 8. Novac i obilje (11.03.20.)

Sudionice programa očekuje:

 • Trajni online edukacijski materijal

 • Mogućnost praćenja edukacije iz udobnosti ureda ili doma

 • Umrežavanje na seminaru u Zagrebu i druženje

 • Mogućnost uključivanja u zatvorenu FB grupu

 • Dodatni sadržaji tijekom online druženja po potrebi članica

 • Poklon meditacija kidanja veza

Program je namijenjen:

 • Svima koji žele ulagati u osobni razvoj

 • Osobama koje žele unaprijediti svoj život

 • Osobama koje se nalaze na životnoj ili poslovnoj prekretnici

 • Svima koji znaju da napokon zaslužuju sreću kroz moćnu transformaciju…

Online edukacija se sastoji od 8 online modula u trajanju od 2 sata koje možete pratiti uživo u trenutku održavanja, ali i naknadno koliko želite. Za sudjelovanje u edukaciji je potrebno samo kliknuti na dostavljeni link. Vrijeme održavanja je srijedom od 19 do 21 sat.

Završni seminar Sretna i svoja JA će se održati u Zagrebu, a datum ćemo odrediti tijekom naših zajedničkih online modula.

Cijena online programa Sretna i svoja JA – Model moćne transformacije je 1.000 kuna, a u cijenu je uključena online edukacija, trajna dostupnost online sadržaja, dodatna literatura i snimci putem e-maila, sudjelovanje na završnom seminaru/druženju u Zagrebu.

Za sve sudionice mojih dosadašnjih radionica i programa na navedenu cijenu odobrava se 10% popusta.

Moje iskustvo je da u programu svaka osoba dobije ono što joj je u ovom trenutku najvažnije u životu, sukladno vlastitim potrebama i dubokim željama. Pronađite sretno mjesto unutar sebe, ostvarite čežnju svog bića i neka vaš uspjeh procvjeta. Ukoliko želite biti dio sretne i moćne skupine žena, možete se putem e-maila putpremasebi@gmail.com

Dio iskustva i preporuke članica prvog modula:

“Želim vam se iskreno zahvaliti iz srca sa par rečenica.
Na zadnjem modulu ste nam poslala radionicu za obilje. Danas sam napravila vježbe i hvala vam što ste me doveli do meni jedne od največih spoznaja.
Doma smo se uvijek šalili na račun mene u smislu “Vidjet ćeš kad dobiješ dijete koje će biti ista ti (Bila sam naporno dijete).
Danas sam spoznala, kad sam radila sa svojim unutarnjim djetetom da ako dobijem dijete koje će biti kao ja, da je to nešto najljepše što mi se može dogoditi.Ne znam riječima opisati koliko sam puna i sretna i koliko mi to znači.”

“Preko mene u mojoj obitelji se događaju velike promjene a ponajviše jer sam ja sretna sada. Nakon modula – posao, događaju se nevjerojatne promjene na tom polju, svakodnevne. Opuštam stara uvjerenja kroz vježbu- alfa stanje. Hvala do neba”

“Hvala ti puno, puno na ovom seminaru.

Ne mogu ti opisati koliko mi se srce, odnosno duša otvara samo slušajući sve što govoriš. Doslovce osjećam olakšanje kad si kažem da mene moja duša voli. Ta rečenica mi je totalno otkriće.

A naočigled se mijenjaju i odnosi u obitelji, na bolje naravno. Možda je to samo slučajnost, ali ja ću vjerovati da je to zbog svih ovih lijepih stvari koje ovdje čujem i koje me očito mijenjaju.”

“Draga Bojana, toliko toga si dala I svaki put još nešto, i svaki put se setim da je i sam ovaj program dar…”

“Spoznala sam važnost zahvalnosti, kako sam prije sve uzimala zdravo za gotovo, sada znam sve više cijeniti, i ono što imam, ali i ono što jesam. Prije o tome nisam ni razmišljala. Hvala ti na tome.

Zatim sam spoznala da stvari nisu onakve kakve nam to um prezentira, niti da sve što nam se događa moramo logički razumjeti. Npr. shvatila sam da bi bila sretna, prvo se trebam osjećati sretno, pa ću biti još sretnija, a prije sam mislila, da mi se treba nešto lijepo dogoditi, da trebam nešto lijepo osjećati, ili nešto lijepo dobiti, da bi bila sretna (dobro, i to me čini sretnom, ali samo nakratko), ali sada znam (ispravi me ako griješim) da je sreća u nama i da je ne trebamo tražiti izvana, kao ni ništa drugo. ,….”

“Što se tiče narcisa, tek sam nedavno osvijestila da sam odrasla s jednim, a očito i nažalost prenijela neke obrasce ponašanja prema nekim osobama, iako ih ja do sada nisam tako vidjela. No, zato ste mi pomogli u suoćavanju i s tim dijelom i hvala vam na tome.”

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)