BLOG, RADIONICE I SEMINARI, RADIONICE UŽIVO, RASPORED

RADIONICA U DUBROVNIKU 17.03.2018.

Radionica u Dubrovniku održat će se u subotu 17.03. od 17 do 20 sati u maloj dvorani Ivana Pavla dubrovačke biskupije na adresi Poljana Paska Miličevića.

Tema radionice je LJUBAV PREMA SEBI I SVIMA DRUGIMA.

Kao i sve moje radionice i ova je iz duše, kako moje, tako i svih vaših koji za nju imate osjećaj da vas privlači. Na njoj ću vam objasniti što ljubav je i što nije, iz svoj životnog i terapeutskog iskustva. Isto tako, puno ćemo razgovoarati i o vašim izazovima i praktično ih učiniti razumljivima iz najvišeg nivoa svijesti duše, odnosno ljubavi, a samim tim ih i razriješiti.

Nema izazova koji nije rješiv, nema uvjerenja koje nije moguće u trenu promijeniti, nema bolesti koja nije izliječiva, kao niti patnje koja je vječna. Nastojati ću vam to prenijeti ne samo na nivou informacije, nego i tako da to kroz potpuno povjerenje nakon radionice nastaviti i živjeti u praktičnom životu.

Želim posebno napomenuti da je ovo radionica ne samo za one koji osjećaju da imaju velike životne izazove ispred sebe, u smislu bolesti, gubitaka i sl, nego i radionica za sve one koji doista žele živjeti život vođeni iz duše, u ljubavi prema sebi i drugima.

Sve dodatne informacije i prijave možete učiniti putem emaila dubes360@gmail.com.

Na radionici ćete imati priliku kupiti i moju prvu knjigu “Put prema sebi”, čije prvo izdanje je gotovo u cijelosti rasprodano i prema odjecima kod mnogih koji su je kupili, to je knjiga koja kad se jednom nabavi, ne ispušta se iz ruke i ne miče daleko od uzglavlja.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *