BLOG, RADIONICE I SEMINARI, RADIONICE UŽIVO, RASPORED

RADIONICA U DUBROVNIKU 17.03.2018.

Radionica u Dubrovniku održat će se u subotu 17.03. od 17 do 20 sati u maloj dvorani Ivana Pavla dubrovačke biskupije na adresi Poljana Paska Miličevića.

Tema radionice je LJUBAV PREMA SEBI I SVIMA DRUGIMA.

Kao i sve moje radionice i ova je iz duše, kako moje, tako i svih vaših koji za nju imate osjećaj da vas privlači. Na njoj ću vam objasniti što ljubav je i što nije, iz svoj životnog i terapeutskog iskustva. Isto tako, puno ćemo razgovoarati i o vašim izazovima i praktično ih učiniti razumljivima iz najvišeg nivoa svijesti duše, odnosno ljubavi, a samim tim ih i razriješiti.

Nema izazova koji nije rješiv, nema uvjerenja koje nije moguće u trenu promijeniti, nema bolesti koja nije izliječiva, kao niti patnje koja je vječna. Nastojati ću vam to prenijeti ne samo na nivou informacije, nego i tako da to kroz potpuno povjerenje nakon radionice nastaviti i živjeti u praktičnom životu.

Želim posebno napomenuti da je ovo radionica ne samo za one koji osjećaju da imaju velike životne izazove ispred sebe, u smislu bolesti, gubitaka i sl, nego i radionica za sve one koji doista žele živjeti život vođeni iz duše, u ljubavi prema sebi i drugima.

Sve dodatne informacije i prijave možete učiniti putem emaila dubes360@gmail.com.

“Za ovo predavanje od strane Dubrovačke biskupije ustupljena je mala dvorana Ivana Pavla II, na zamolbu osoba oboljelih od karcinoma.

Ovo predavanje nije program Dubrovačke biskupije, niti iznosi stavove Dubrovačke biskupije. Stavovi izneseni na ovom predavanju su osobni stavovi autorice.”

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *