BLOG, RADIONICE I SEMINARI, RADIONICE U PRIRODI, RASPORED

Retreat na Pelisteru 11.-13.05.2018.

Makedonija, njezini planinski vrhunci i ljudi širokih srca i otvorenih duša me zovuuuuu i ja se tom pozivu odazivam, ovaj put kroz organizaciju vikend retreata na Pelisteru.

Družit ćemo se (dok ovo pišem pogledam na sat i vidim da je 11:11) u hotelu Molika od petka 11.05. navečer do nedjelje 13.05. kasno poslijepodne. Tema druženja kroz teoriju i praksu će biti

SLIJEDI SVOJU DUŠU BEZ OBZIRA NA SVE!

Aktivnosti druženja će se uglavnom provoditi u prirodi, jer priroda ima nevjerojatnu moć da nas otvori, pročisti i potpuno regenerira i obnovi. U slučaju lošeg vremena, druženje će biti u okviru hotela. U svakom slučaju, kakvo god vrijeme bilo, ono će biti najbolje za naše procese i savršeno će nas podržati da naučimo vjerovati i slijediti svoju dušu.

Aranžman je na bazi polupansiona i dvokrevetnih soba i zajedno sa mojim vremenom i znanjem koje ću vam nesebično pružiti tijekom vikenda, cijena mu je 150 EUR . U cijenu nije uključen prijevoz, koji je u vlastitom aranžmanu (moguća izmjena kontakta za međusobni dogovor učesnika oko prijevoza), piće, ručak i ostali individualni troškovi.

Za dodatna pitanja i prijave, možete se prijaviti na skopje.seminar@gmail.com, a u nižoj prezentaciji možete vidjeti i nešto više detalja.

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *