Ostali autori, RADIONICE UŽIVO

RETRAT ISCJELJENJA UNUTRAŠNJEG DJETETA NA SILBI – RUJAN 2024.

ŠAMANSKI RETREAT ISCJELJENJA UNUTRAŠNJEG DJETETA

OTOK SILBA 25. – 29.09.2024.

ŠEVKO BAJIĆ & BOJANA SVALINA

VOLIM TE – ŽAO MI JE – MOLIM TE OPROSTI MI – HVALA TI!

Retreat koji će vas podsjetiti na ljubav, radost, snagu, nadahnuće i povjerenje PREMA SEBI prije svega.

Drevni Šamani nam govore da u ovom svijetu imamo tri Svete Dužnosti:

 • da otkrijemo svrhu svoga življenja,

 • pronađemo sudbinu iznad naše sudbine, odnosno da shvatimo kako možemo kroz vlastitu svrhu doprinijeti Božanskom manifestiranju

 • najvažnija Sveta Dužnost je DA ISCJELIMO SEBE, a samim time iscjeljujemo svijet oko sebe.

  Najveći dio naših trauma i negativnih uvjerenja dogode se kada smo najslabiji, odnosno kada smo malo dijete. Nastavimo život, ali našem malenom djetetu – unutrašnjem djetetu – ostavimo da i dalje nosi naše traume, uvjerenja, osjećaj da nije voljeno, da je izolirano ili nevidljivo.

  Svi kao duše imamo tri vrste potreba:

 • da nas čuju,

 • da nas vide

 • da bas prihvate

  Vrlo često svijet oko nas, naši roditelji i obitelj, da bi odgovorili na neku od ove tri potrebe nas uslove, tjerajući nas iz njihove percepcije ljubavi da postanemo netko ili nešto drugo. Zato je iscjeljenje unutrašnjeg djeteta važan korak u iscjeljenju našeg vlastitog života. Sve dok je unutarnje dijete neiscjeljeno djelovat će u ovom svijetu kao gladni duh, kao bijesni ili ogorčeni Spirit, kao unutrašnja sjenka ili demon utičući na nas u trenutku sadašnjosti.

Kroz naš čarobni RETREAT NA SILBI vodit ćemo vas da shvatite i iscjeljujete vaše unutrašnje dijete. Učit ćemo kako da prepoznamo potrebe našeg unutrašnjeg djeteta, osvijestit ćemo koje ratove vodimo sa sobom na najdubljem nivou i ponovo uspostaviti sveti dijalog sa:

– MLAĐE JA

– SADAŠNJE JA

– MUDRO JA.

OČEKUJE NAS:

– boravak u prekrasnom ambijentu Silbe,

– vrijeme za odmor i relaksaciju;

– 6 šamanskih putovanja;

– nekoliko vođenih meditacija (meditacija pažnje i slušanja, tri ritma i sl…);

– Icarus sesija iscjeljenja.

Za sve učesnike/ce ovaj retreat će biti SOUL QUEST – sveta potraga duše, u kojoj iscjeljujući naše unutrašnje dijete i kroz vraćanje izgubljenih dijelova duše vraćamo naš mir, snagu, nadahnuće i inspiraciju, te mudrost, kako bismo mogli konačno zakoračiti u realnost našeg najvećeg dobra i živjeti PJESMU NAŠE DUŠE.

PLAN RADA:

25.09.2024. Srijeda:

Dolazak i smještaj učesnika te odmor do 18 sati kad je predviđena zajednička večera. 18:00:

Nakon večere otvaramo radionicu kroz kreiranje vizije, svetog kruga i vodstva te šamansko putovanje u family tribe autentično mjesto duše unutar obiteljskog plemena naše duše

26.09.2025. Četvrtak:

Do 10:00 je zajednički doručak na bazi švedskog stola.

Od 10:00 -13:00 sati je putovanje i kreiranje mape povreda unutrašnjeg djeteta i grupni hoponopono proces iscjeljenja –

Od 13:00 sati do večere u 18:00 sati je vrijeme za osobnu integraciju i odmor.

Od 20:00 do 21:00 sat je putovanje o uvidima o neispunjenim potrebama unutrašnjeg djeteta

27.09.204. Petak

Do 10:00 je zajednički doručak na bazi švedskog stola.

Od 10:00 do 13:00 sati je putovanje u sveti dijalog sa unutrašnjim djetetom – kreiranje životnog prostora- parenting self.

Od 13:00 sati do večere u 18:00 sati je vrijeme za osobnu integraciju i odmor, te vođenu meditacija svjesnog disanja pored mora, regeneraciju i iscjeljenje uz opuštajuću muziku

Nakon večere koja je u 18 sati, putoujemo u hram duše gdje ćemo se baviti iscjeljenjem našeg odnosa sa Totemima OCA i MAJKE

28.09.2024. Subota

Nakon zajedničkog doručka bavimo se iscjeljenjem svetog odnosa: MLAĐE JA- SADAŠNJE JA – MUDRO ILI BUDUĆE JA do 13 sati. Nakon toga je slobodno vrijeme i vrijeme za integraciju do večere u 18 sati. Nakon večere organiziramo šamansko iscjeljenje uz Ikaruse – namjera je iscjeljenje unutrašnjeg djeteta

29.09.2025 Nedelja

Nakon zajedničkog doručka odlazak na katamaran.

VODITELJ RETREATA:

ŠEVKO BAJIĆ – YOGESHWAR DAS – PUTUJUĆA PJESMA ISCJELJENJA – ŠAMAN RUŠIKO – ŠAMANSKI PRAKTIČAR I UČITELJ, TVORAC ŠAMANSKOG SISTEMA POVEZIVANJA – ISCJELJENJA- INTEGRACIJE I TRANSFORMACIJE: SVETI KRUG!

Prvu šamansku inicijaciju i povezivanje sa totem životinjom moći dobio 1986 godine od kada se zanima za šamanizam. Posljednjih 15 godina aktivno praktikuje šamanizam pod vođstvom različitih učitelja. Završio je edukaciju iscjeljenja svetim pjesmama Šipibo plemena iz Amazona- IKARUSIMA. Integrišući šamanske prakse iz različitih formi šamanizma osmislio i kreirao jednostavan sistem SVETI KRUG koji kroz različite šamanske tehnike, praktikanta vode putem povezivanja- iscjeljenja- integracije i transformacije, sve do najvećeg stepena lične slobode. Završio je petogodišnji studij Homeopatije a više od 25 godina praktikuje vođene meditacije i bhakti yogu. Autor je dvije knjige o šamanizmu: PJESMA MALOG MEDVJEDA – u formi iskrene i autentične priče o transformaciji kroz šamanizam kroz priču iz vlastitog života, i PJESMA DUŠE- praktični priručnik i vodič kroz osnove šamanske prakse.

SMJEŠTAJ:

Pansion Fregadon na bazi polupansiona – doručak na bazi švedskog stola i večera sa mogućnošću izbora jednog od tri ponuđena menija kreiranog na bazi ribe, povrća i mesa.

Smještaj je u 2-krevetnim sobama ili 4-krevetnim apartmanima na bezi 4 zvjezdice.

CIJENA:

Cijena uključuje smještaj na bazi polupansiona, te kompletan program retreata. Cijena ne uključuje konzumaciju pića, troškove prijevoza i ostale osobne troškove tijekom retreata.

Cijena iznosi 600 EUR/osobi.

Naši vjerni pratitelji koji su već sa nama bili na Silbi imaju poseban popust i za njih je cijena 550 EUR /osobi.

Moguća je nadoplata za 1-krevetnu sobu, ali samo u slučaju da je slobodna ta mogućnost zbog broja prijavljenih.

INFORMACIJE I PRIJAVE:

E-mail: putpremasebi@gmail.com

Silno se veselimo ovoj predivnoj prilici za još jedan čaroban retreat i svim divnim dušama sa kojima ćemo provesti nezaboravno vrijeme na Silbi!

Ševko & Bojana

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)