BLOG, RADIONICE I SEMINARI, RADIONICE UŽIVO, RASPORED

RADIONICA U ZAGREBU 13.03.2018.

Radionica “Ljubav prema sebi i svima drugima” održat će se u Zagrebu u utorak 13.03.2018. na adresi Makronova, Ilica 11/1. kat od 18 do 21 sat.

Mnogi koji prate moj rad, znaju da su moje radionice kanalizirane. One nisu klasične radionice, zato što nećete ništa posebno raditi, niti vježbati, osim povjerenja u svoju dušu. To se čini SAMO POVJERENJE, jer je za razumjeti vrlo jednostavno, ali za primijeniti u praksi, jedna je od najtežih stvari na svijetu. Zbog toga ćemo na radionici nastojati kompliciranu praksu nastojati učiniti što jednostavnijom, razumljivijom, primjenjivijom i jasnijom. Pripremite mnoga pitanja, vlastite primjere, izazove, kako biste pomogli i sebi i drugima.

Na radionicu su pozvani svi, a ne samo oni koji imaju velike ili nešto manje izazove. Naučiti živjeti svjesno iz duše je najveći dar koji si možemo pokloniti. Osjećati sebe kao  ljubav iz perspektive izvora savršenosti, osjećati bazičnu sigurnost i dubok unutarnji mir, te znati da je to moguće i dostizljivo svima, da za to ne moramo utrošiti čitav život i pročitati tonu knjiga ili prisustvovati na bezbroj radinoca, je blagoslov. Možda ćete ga doista osjetiti i pronaći, družeći se sa dušama sličnima vama 13.03. u Makronovi.

Sve dodatne informacije i prijave moguće su putem e-maila putpremasebi@gmail.com

 

 

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *