BLOG, KOLUMNE, MOJI TEKSTOVI, RADIONICE UŽIVO, RASPORED

Radionica “Oslobađanje iz zaglavljenosti” – Zagreb 12.04.2019.

Ljudi su obično zaglavljeni u velikom broju identiteta. Često kad SVJESNO donesemo neku odluku, nismo je u stanju provesti u djelo. To se događa uslijed aktiviranja NESVJESNIH zaglavljenih identiteta čiji su ciljevi u suprotnosti sa SVJESNOM odlukom. Takvo stanje zaglavljenosti zove se UNUTARNJI KONFLIKT. Kod važnih životnih tema, unutarnji konflikt izaziva ogromnu frustraciju, depresiju i razne druge psihološke i fizičke poremećaje. Naše zdravlje uglavnom ovisi o našoj sposobnosti da svjesno živimo svoj život, odnosno da osvijestimo i razriješimo nesvjesne sadržaje naše svijesti koji su u suprotnosti sa našim svjesnim izborima.

Npr. ukoliko ste zaglavljeni, zbog neke neugodne situacije u prošlosti u NESVJESNOM identitetu “povučene osobe” (identitet je vjerojatno nastao zbog izbjegavanja poniženja), a SVJESNO ste u identitetu “ambiciozne osobe” (potreba za priznanjem), što vas vodi do zanimanja koja zahtijevaju eksponiranost, u situacijama koje od vas zahtijevaju da se izložite pred grupom ljudi, možete imati strah, anksioznost, panične napade, te različite druge blokade i ometače koji vas SPRIJEČAVAJU da uspješno realizirate svoj SVJESNI cilj ili vam dolazak do cilja uzima ogromnu količinu životne energije, smanjuje imunitet i dovodi do neravnoteže u tijelu i životu.

Svi koji su spremni istinski duboko razumjeti sebe, osvijestiti i razriješiti svoje nesvjesne obrasce, koji ih blokiraju da svjesno žive svoje živote i ciljeve, imaju to sada priliku. Premijerno održavam radionicu u Zagrebu gdje ću vas naučiti kako izaći iz zaglavljenosti. Dobit ćete u ruke iznimno vrijedan alat koji ćete moći koristiti ČITAV ŽIVOT kako bi pomogli sebi ili drugim ljudima.

Na radionicu se prijavite samo ako ste istinski spremni zaroniti u sebe i ukoliko ste spremni raditi u paru sa nekom nepoznatom osobom, kako biste savladali proces koji će vam pomoći transformirati vaš život u smjeru lakoće i životne radosti.

Radionica će se održati u Zagrebu, u prostorijama Makronove, Ilica 11/1, u petak 12.04.2019. godine, u vremenu od 17.30 do 21.30 sati.

Cijena radionice je 500 kn, a prijaviti se možete putem e-maila putpremasebi@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *