Uncategorized

Radionica – Iscjeljenje zaglavljenih emocija

ISCJELJENJE ZAGLAVLJENIH EMOCIJA

SUBOTA 08.05.2021. u 19.30 sati

online (zoom)

Emocije su ulaz u beskonačnost. One su put prema nama samima i pružaju lak pristup miru koji je već tamo i koji nas poziva u vlastitu bit.

Opirati se neugodnim emocijama nema smisla, jer ih spriječiti ne možemo koliko god tehnika naučili ili metoda primijenili. One su žive, dolaze i odlaze kako i kada one žele i veličanstvene su po tome koliko smo “maleni” i “bespomoćni” u odnosu na njihovu snagu, ako se idemo protiv njih boriti ili ih ignorirati. Predivne su ukoliko ih doživimo svetim i predivnim putokazima u samu bit našeg bivanja. Nema toliko divnog i pouzdanog vozila kao što su emocije da nas povežu sa esencijom naše duše.

Naučiti bivati sa svojim emocijama, potpuno svjesno ih propuštati kroz sebe, bez straha i otpora je blagoslov kojim blagoslivljamo sami sebe mirom. To znači zauvijek se pozdraviti sa tjeskobom od neugodnih emocija ili strahom da se ne ponove. To znači postati protočan za SVE SVOJE emocije i ne izdvajati niti jednu posebno, niti joj davati bilo kakav predznak.

Protočne emocije su preduvjet našeg psihofizičkog zdravlja. Svako blokiranje ili otpor koji pružamo emocijama moguć su preduvjet energetskih i mentalnih blokada, kao i fizičkih oboljenja.

Sa procesom “emotivnog putovanja”, kojeg je osmislila Brandon Bays, sam se susrela tijekom liječenja od karcinoma. Kad si bolestan prvo što ti savjetuju je da izbjegavaš biti zabrinut, tužan, ljut, tj. da gledaš pozitivno i svaku negativnu emociju blokiraš u startu. To je najgori mogući savjet koji se može dati bolesnom čovjeku. I ne samo bolesnom, nego svakom čovjeku. Blokiranje emocija je jedan od glavnih uzroka bolesti, te savjetovati takvo činjenje tijekom nečijeg izliječenja je kao da mu kažete da pije otrov od kojeg će ozdraviti. Upravo je vrijeme bolesti najbolje moguće vrijeme da si dopustimo svaku emociju, ali i da naučimo kako je procesuirati, kako se sa njom sprijateljiti, kako je imati kao vodića do esencije svoje duše. Nije problem u nastanku i procesuiranju emocija, nego u njihovom blokiranju ili potiskivanju. Stoga, ako ste bolesni, zahvalite Bogu na svim emocijama, kakve god bile, što ih uopće imate i možete osjećati, jer to je znak da će vam pomoći i da se iscijelite ili vas povesti najboljim putem u iscjeljenje. Naučite neki od načina kako ih procesuirati. Imate ih bezbroj na internetu ili u knjigama, a emotivno putovanje je jedan od načina za to.

Ako želite naučiti baš od mene proces emotivnog putovanja, odnosno kako provesti sebe ili neku drugu osobu kroz procesuiranje emocija i emotivnih trauma do same esencije vašeg bića, kao i kroz proces opraštanja i integracije, to možete učiniti

dan prije majčinog dana, u subotu 08.05., online, preko platforme zoom, s početkom u 19.30 sati.

Datum nije slučajno odabran, već je vrlo simboličan. Majka je za svoje dijete donositeljica života, ali i prva osoba koja ga uči kako procesuirati emocije. Želja mi je da svi koji osjećaju ovu radionicu iz srca kao poziv svojoj duši nauče biti najbolje majke sami sebi i krenu na možda prvo sigurno i iscjeljujuće emotivno putovanje, koje će biti početak dugog niza sigurnih i zanimljivih putovanja do onog trenutka kojeg svi iščekujemo, a zove se SLOBODA da budem onaj koji jesam.

Na radionici ću na jednom primjeru, sa jednim od učesnika, proći cjelokupni proces, te ćete po završetku imati prilike postaviti pitanja i dobiti skriptu sa procesom. Nakon zajedničkog susreta, oformit ćete grupu u kojoj ćete međusobno raditi procesuiranja, u terminima kako se dogovorite. Kada svi obave procesuiranja, organizirati ćemo još jedan zajednički online susret za eventualna pitanja i integraciju.

Energetska razmjena: 400 kn ili 60 EUR

Informacije i prijave: putpremasebi@gmail.com

Prosvjetljenje je pozivnica da se otvorimo i budemo potpuno prisutni u ovom trenutku, te je u potpunosti dostupno svaki put kad osvijestimo sadašnji trenutak. Ono ne može nikuda otići jer je ono to što mi jesmo!

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)