Uncategorized

Radionica Iscjeljenje postojanja i vremenske linije

ISCJELJENJE POSTOJANJA I VREMENSKE LINIJE

26. i 27.11.2022.

ZAGREB – uživo

šamanska radionica Ševka Bajića

Pokloniti sebi priliku za prelazak iz neautentične u autentičnu sudbinu duše je najveći poklon koji si možemo pokloniti tijekom ovog života.

Rijetke su osobe koje na pitanje jesu li SIGURNE DA ŽIVE SVOJU AUTENTIČNOST I AUTENTIČNU SUDBINU bi dale potvrdan odgovor. Zašto je to tako?

Život, naša percepcija i svjedočenje našem životu uveliko ovise o našim uvjerenjima. Obzirom da je sve vibracija, „Univerzum“ ili Stvoritelj ne slušaju što govorimo, nego u što vjerujemo. Naših uvjerenja uglavnom nismo svjesni, te većinom nesvjesno kreiramo naš život. Naša vibracija zna biti iskrivljena kao posljedica trauma ili iskustava koje smo živjeli tijekom ovog ili nekog ranijeg života. Iskrivljenost percepcije donosi i utjecaj energije naših predaka koju dijelimo, zavjeti koje smo kao duša dali, te mnogo drugih stvari i događaja.

Kao posljedicu naše neiscjeljenosti i nesvjesnosti živimo NEAUTENTIČAN ŽIVOT KROZ NEAUTENTIČNU SUDBINU DUŠE.

U današnje doba svijetom koračaju i sudaraju se nesretni, prestrašeni, ljuti, neostvareni i zabrinuti ljudi, bez vjere u život i sa niskom razinom životne energije. Posljedica toga su razoreni brakovi, raspuštena djeca, materijalne poteškoće, osjećaj besmisla, nemoći i nesvrhovitosti, poteškoće u poslovnoj i socijalnoj realizaciji, razne vrste bolesti i ovisnosti i razni drugi oblici životne neautentičnosti.

Mnogi bi voljeli riješiti svoje izazove, a neki čak i troše ogromne svote novca, prateći razne učitelje i gurue, ne bi li pronašli svoju autentičnost i konačno kročili svojom autentičnom vremenskom stazom. Pritom nailaze na razočarenja i polagano gube vjeru da je tako nešto uopće moguće.

Postoji mnogo učitelja i mnogo pristupa i učenja. Najveći učitelj je Život i Stvoritelj, ali u nemogućnosti da im povjerujemo, tražimo neke druge. Pritom ništa nije ni pogrešno, ni loše, jer svatko ima svoj put i svoj način.

I sama sam učila od mnogih i pritom sakupila pregršt znanja i metodologija. Svako učenje ili pristup su mi pomogli na neki način, čak i kad mi nisu pomogli, jer su me vodili prema putu koji je bolji za mene.

Moje najveće učenje je zaključak da je Život najbolji učitelj i da dok ne spoznamo unutar sebe što je uzrok naše neiscjeljenosti, ne možemo napraviti promjenu u autentičnost. Iz tog razloga, za mene su prihvatljivi samo oni načini osobnog razvoja koji se temelje na mogućnosti uvida i promjene percepcije, a rad sa Ševkom Bajić, upravo tako djeluje.

Vibracije zvuka šamanskog bubnja, koji vodi u izmijenjeno stanje svijesti, omogućuju nam ulazak u svoj nesvjesni svijet i jasno i svjesno viđenje vlastitih ograničavajućih uvjerenja, trauma i ostalih kočnica autentičnom življenju.

Pokloniti sebi priliku za prelazak iz neautentične u autentičnu sudbinu duše je najveći poklon koji si možemo pokloniti tijekom ovog života.

Kroz ovu šamansku radionicu, pod palicom Ševka Bajića, otkrivamo i iscjeljujemo nesvjesne utjecaje koji su nas doveli na neautentičan smjer našeg života, poklanjaući sebi slobodu u izboru realnosti najvećeg dobra našeg života.

Agenda:

26.11.2022. subota  9 do 17 sati:

  • Otvaranje svetog kruga, kreranje mjesta moći,

  • Putovanje u personalno sveto ognjište i odabir autentičnog mjesta duše u svom plemenu,

  • Iscjeljenje sadašnje vremenske linije i povratak autentične sudbine u rijeci života,

  • Putovanje u odaju povreda i odaju 4 zavjeta sjenke duše.

27.11.2022. nedjelja  9 do 17 sati:

  • Iscjeljenje i otpuštanje zavjeta iz prošlih života- mjesto gdje je kreirana priča žrtve.

  • Iscjeljenje energije predaka i povezivanje sa vijećem predaka.

  • Otpuštanje ugovora i zavjeta u realnosti božanskog.

  • Iscjeljujuće Putovanje svih 8 prelazaka duše u jednom ciklusu manifestovanja.

Mjesto susreta:

Zagreb, u blizini Ilice i Črnomerca

Informacije i prijave:

putpremasebi@gmail.com

Cijena i uvjeti plaćanja:

2.000 kn (265, 45 EUR) za prijave i plaćanje do 05.11.2022.

2.200 kn (291,99 EUR)za prijave i plaćanje od 05.11. do 15.11.2022.

2.400 kn (318,53 EUR) za prijave i plaćanje od 15. do 25.11.2022.

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)