BLOG, RADIONICE INTERNETOM

RADIONICA BUĐENJA SVIJESTI OBILJA

RADIONICA OBILJE

ZA ONE KOJI ČITAVIM BIĆEM ŽELE ŽIVJETI OBILJE

ONLINE : ZOOM SUSRETI + WHATSUP PODRŠKA

KOLOVOZ – LISTOPAD 2024.

Već neko vrijeme osjećam da je vrijeme da ponudim ključeve istinskog obilja, samo sam se trebala preispitati jesam li istinski spremna za to. Moj je stav da o nekoj temi možemo pričati samo ako je živimo i prakticiramo, jer je sve ostalo pretpostavka i nema energetsku težinu koja je potrebna da se prenese znanje.

Potječem iz obitelji koja je bila dio srednje radničke klase. Roditelji su mi došli sa sela u grad trbuhom za kruhom i život su proveli u stvaranju materijalne sigurnosti. Uvjerenja koja su donijeli sa sobom im nisu olakšala stvaranje, nego su sve stvorili upornim i teškim radom i sa dosta odricanja. Kako sam odrasla u takvoj sredini, bilo mi je prirodno da se za obilje treba pomučiti i da novac ne pada s grane. Ustvari sam obilje poistovjećivala sa novcem, ne znajući da je novac posljedica svijesti obilja, a ne znak da imamo obilje.

Oduvijek osjećam da u sebi imam velike potencijale, no trebalo mi je dugo godina da ih iznjedrim u svijet. Moj je put bio polagan, ali zato temeljit. Uglavnom sam učila na vlastitoj koži i iz vlastitog iskustva. Bilo je potrebno puno discipline, snage volje i karaktera da ne pokleknem pred životnim izazovima i mnogim neuspjesima koje sam doživljavala na svom putu prema sebi. Zato svoje znanje valoriziram kroz duljinu uloženog vremena u osvještavanje, snagu volje i disciplinu koja mi je trebala da do njega dođem, a ne samo o uloženim sredstvima koje sam u njega uložila. Radi se o ogromnoj količini životne energije koju sam investirala kako bih ga danas mogla živjeti i prenositi drugima.

Danas živim obilje. To ne znači da imam milijone na računu ili u pokretninama i nekretninama, nego da IMAM SVE ŠTO MI TREBA KAD MI TREBA i još više od toga, te da obilje slobodno cirkulira mojim životom. Tu ne mislim samo na novac, mada je i novac posljedica obilja. Mislim na sve aspekte svog života, od partnerstva, prijateljstva, posla, slobodnog vremena, životnog stila,…. Čak i kad se misao da nešto nedostaje pojavi, a pojavi se svima, odmah se sjetim tko sam i što je obilje i vratim se na put obilja.

Da bismo živjelil obilje, potrebno je prije svega razumjeti što je to obilje, kao i kako se do njega dolazi.

ZA KOGA JE OVAJ PROGRAM:

Svoje spoznaje o obilju sam spremna podijeliti sa onima koji osjećaju čitavim bićem da je došlo vrijeme da obilje integriraju u svoj život. Znat ćete da je tome tako jer ćete tijekom čitanja ovih rečenica osjećati da vam tijelom ubrzano kola energija i da naprosto morate biti na ovoj radionici, te nećete moći dočekati da počne. Ako taj osjećaj izostane, možda još nije pravo vrijeme ili ovaj program nije za vas.

STRUKTURA RADIONICE:

  • snimak i skripta predavanja o obilju – potrebno poslušati i pročitati prije početka programa,

  • snimak energetskog procesa kidanja veza sa obrascima koji nas spriječavaju da živimo obilje – potrebno napraviti prije početka programa,

  • 6 zoom sastanka u trajanju 2 sata gdje ćemo razotkrivati sve ometače svijesti obilja kroz osobne primjere,

  • whatsup grupa podrške čitavo vrijeme trajanja procesa.

 

ZOOM TERMINI UTORKOM OD 19 DO 21 SAT:

 06.08., 13.08., 20.08., 27.08. , 17.09. i 01.10.2024.

KOLIKO VREDNUJEM OVAJ PROGRAM:

Cijena programa se kreira kroz dva dijela, čime dijelimo odgovornost obostrano. Prvi dio je uplata od 200 EUR prije početka programa u cijelosti, a drugi dio se plaća na kraju programa kao zahvala za supostojanje osobi koja vas je dovela do točke u kojoj živite istinsko obilje svog života. Da biste znali koliki je iznos drugog dijela, trebate se pitati prije ovog programa koliko biste bili spremni platiti osobi da vas dovede do svijesti obilja kako biste do kraja svog života živjeli istinsko obilje.

Drugi dio se plaća ako ste dovedeni do te točke vaše svijesti da znate da živite istinsko obilje. To je stanje svijesti kojim kreiramo protok u svom životu. Protok ne znači gomilanje i sigurnost, nego povjerenje i znanje da nam sve dolazi kad nam treba i postupanje u skladu sa time.

Ukoliko niste u stanju poštovati navedeno, molim da se ne prijavljujete na program.

PRIJAVE:

E – mail: putpremasebi@gmail.com

Related Posts

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)